9.0 / 10

Hakselaar

Een hakselaar is een machine waarmee u hout of andere materialen kunt versnipperen. Er zijn zowel elektrische hakselaars als benzine hakselaars verkrijgbaar. De hakselaars die wij verkopen zijn hout hakselaars, en dus speciaal bedoeld voor het fijn maken van hout. De hakselaar trekt het hout naar binnen, waarna het wordt versneden en opgevangen in een opvangbox. Een hakselaar is ideaal om bijvoorbeeld zaagsel van snoeihout te maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Soorten hakselaars

Er zijn verschillende soorten hakselaars verkrijgbaar. In de meeste gevallen volstaat een universele hakselaar prima. Wilt u de geluidsoverlast tijdens de werkzaamheden beperken, dan biedt een zogeheten fluisterhakselaar uitkomst. Bij een fluisterhakselaar is het standaard messensysteem vervangen door een freeswals, die ervoor zorgt dat het hout geleidelijk en met een hoge druk de machine in wordt getrokken. Hierdoor maakt een fluisterhakselaar aanzienlijk minder geluid dan een universele hakselaar.

Hakselaar kopen

Bent u op zoek naar een goedkope hakselaar? Daarvoor bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. U profiteert bij ons altijd van een zachte hakselaar prijs en kunt wellicht ook uw voordeel halen uit een aantrekkelijke hakselaar aanbieding. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Wij bieden al onze klanten een uitstekende service en u heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – na het ontvangen van uw order zorgen wij dat uw nieuwe hakselaar zo spoedig mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Tuinartikel Totaal levert zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen met betrekking tot een hakselaar kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beschikken over een ruime kennis en ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een gedegen advies.