9.0 / 10

Heggenscharen

Heeft u één of meerdere heggen in uw tuin? Dan moet u deze natuurlijk eens in de zoveel tijd snoeien. Afhankelijk van het soort heg is de beste tijd om te snoeien meestal in mei/ juni of augustus/september. Echter. niet alleen de timing is belangrijk; u heeft ook het juiste snoeigereedschap nodig. In deze categorie vindt u een ruim assortiment met heggenscharen. Bestel uw heggenschaar voordelig en eenvoudig bij Tuinartikeltotaal. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

 1. HEGGENSCHAAR FREUND 1954 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  HEGGENSCHAAR FREUND 1954
  € 59,50
 2. HEGGENSCHAAR FREUND 1912 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  HEGGENSCHAAR FREUND 1912
  € 59,50
 3. HEGGENSCHAAR FREUND 1910 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  HEGGENSCHAAR FREUND 1910
  € 56,00
 4. HEGGENSCHAAR FREUND 1908 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  HEGGENSCHAAR FREUND 1908
  € 52,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Soorten heggenscharen

Tuinartikel Totaal levert verschillende soorten heggenscharen. Of u nu op zoek bent naar een hand heggenschaar, een elektrische heggenschaar of een accu heggenschaar, we hebben het allemaal. Ondanks het feit dat de heggenschaar prijzen bij ons zeer laag liggen, hoeft u zich om de kwaliteit geen zorgen te maken; wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige heggenscharen van merken als Wolf Garten, Gardena en Flymo.

Behalve heggenscharen leveren wij nog meer snoeigereedschap. Hierbij kunt u denken aan snoeischaren, snoeizagen, takkenzagen, kettingzagen, accuscharen en grasscharen. Daarnaast vindt u bij ons alles op het gebied van boomverzorging.

Heggenschaar kopen

U wilt een goedkope heggenschaar kopen? Dan bent u in de online shop van Tuinartikel Totaal aan het juiste adres! Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van betrouwbaar online winkelen. U kunt veilig online betalen via de betaalmethode van uw keuze; ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons aanbod en u zult zien dat u bij ons de voordeligste heggenschaar prijzen aantreft. En wie weet kunt u ook nog van een mooie heggenschaar aanbieding profiteren!

Heeft u nog vragen met betrekking tot een nieuwe heggenschaar kopen, neemt u dan even contact met ons op. Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag verder!