Katrol

Als specialist op het gebied van tuingereedschap biedt Tuinartikel Totaal alles wat u nodig heeft op het gebied van boomverzorging. Dat geldt natuurlijk ook voor het snoeien van bomen; een katrol is dan een zeer handig hulpmiddel. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment katrollen en profiteer van onze scherpe prijzen en niet te vergeten een uitstekende service!

Toepassingen katrollen

Een katrol is een heel handig hulpmiddel bij het snoeien van bomen. U heeft dan geen ladder meer nodig! De katrol wordt bevestigd aan de steel van uw snoeigereedschap. Op die manier kunt u vanaf de grond toch behoorlijk hoog komen met uw snoeigereedschap en zo op een veilige manier uw bomen snoeien. Het gebruiken van een katrol zorgt er tevens voor dat u met een minimale krachtsinspanning kunt snoeien.

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

Verschillende katrollen

Wij leveren verschillende katrollen van o.a. Wolf Garten en Gardena. Er is een losse aluminium katrol met kunststof katrol behuizing verkrijgbaar die u op de losse stelen voor tuingereedschap (bijvoorbeeld Wolf Garten variostelen) kunt bevestigen, maar u kunt ook een boomschaar met ingebouwd katrolmechanisme aanschaffen.

Katrol kopen

Wilt u een katrol kopen? Daarvoor bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. U profiteert bij ons altijd van een aantrekkelijke katrol prijs. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Wij bieden al onze klanten een uitstekende service en u heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – na het ontvangen van uw order zorgen wij dat uw nieuwe katrol zo spoedig mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Tuinartikel Totaal levert zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen met betrekking tot een katrol kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beschikken over een ruime kennis en ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een gedegen advies.

 

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Katrol
Minimal Price: 42.95