9.0 / 10

Kettingzagen

Een kettingzaag is breed inzetbaar en maakt het zagen van bepaalde objecten erg eenvoudig. Zo is een kettingzaag een handig hulpmiddel bij het afzagen van takken of het omzagen van gehele bomen. Ook in de bouw, bij de brandweer en zelfs in de kunstwereld worden kettingzagen vaak gebruikt.

Bij Tuinartikeltotaal bieden wij elektrische kettingzagen en kettingzagen op benzine. Bij de elektrische kettingzagen wordt er nog onderscheid gemaakt tussen kettingzagen op accu en kettingzagen op netstroom. Bepaal welk type kettingzaag voor u het meest gangbaar is en bestel uw kettingzaag gemakkelijk bij Tuinartikeltotaal. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende kettingzagen

Bij Tuinartikel Totaal treft u een ruim assortiment met verschillende kettingzagen aan. U kunt bij ons terecht voor zowel een goedkope elektrische kettingzaag (met snoer of accu) als een goedkope benzine kettingzaag. Elektrische kettingzagen zijn voordeliger in aanschaf en lichter van gewicht en produceren minder geluid dan benzine kettingzagen. Dit laatste kan een belangrijke factor zijn wanneer u de geluidsoverlast voor uw buren wilt beperken. Maar wanneer u regelmatig van uw kettingzaag gebruik maakt, u behoefte heeft aan een groter vermogen of u niet afhankelijk wilt zijn van stroomvoorziening, dan is een benzine kettingzaag waarschijnlijk een betere optie.

Uiteraard leveren wij alleen kettingzagen van topmerken als Wolf Garten en Gardena; daarmee bent u altijd verzekerd van een prima kwaliteit.

Kettingzaag kopen

Een goedkope kettingzaag kopen? Dat doet u in de online shop van Tuinartikel Totaal! U profiteert altijd van aantrekkelijke kettingzaag prijzen, en kunt wellicht ook nog van mooie kettingzaag aanbiedingen gebruik maken. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod en profiteer van onze uitstekende service. U kunt veilig online betalen via de betaalmethode van uw keuze - ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Heeft u nog vragen over een nieuwe kettingzaag kopen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!