8.9 / 10

Snoeizagen & takkenzagen

Als takken te dik worden om met een snoeischaar of takkenschaar te snoeien, dan biedt een snoeizaag uitkomst. U kunt dan een eenvoudige handsnoeizaag nemen, maar er zijn ook elektrische snoeizagen op accu en zelfs benzine snoeizagen verkrijgbaar. Ideaal voor het zwaardere werk! Ook zijn er snoeizagen die op een telescoopsteel geplaatst kunnen worden; hiermee kunt u tot wel vijf meter hoog snoeien zonder dat u een ladder nodig heeft.

Als expert op het gebied van tuingereedschap biedt Tuinartikel Totaal u een ruim en zorgvuldig samengesteld assortiment met snoeizagen voor elke klus. Bekijk op uw gemak het aanbod en laat u overtuigen door onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Verschillende snoeizagen

Tuinartikel Totaal biedt verschillende snoeizagen van kwaliteitsmerken zoals Gardena. Zo kunt u kiezen voor een uitschuifbare snoeizaag op accu, welke voorzien is van een draaibare kop. Hiermee kunt u op grote hoogte bomen snoeien zonder dat u een ladder nodig heeft, maar u kunt de snoeizaag ook gebruiken voor bijvoorbeeld het snoeien van struiken; u hoeft dan niet te bukken. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van losse telescoopstelen en andere stelen voor tuingereedschap, evenals snoeischaren, accuscharen en alles op het gebied van boomverzorging.

Snoeizaag kopen

Een snoeizaag kopen? Dat doet u gewoon online, bij Tuinartikel Totaal! Onze snoeizagen zijn standaard laag geprijsd, en we hebben bovendien geregeld aantrekkelijke snoeizaag aanbiedingen. De kortingen kunnen behoorlijk oplopen, dus zorg dat u ze niet misloopt! Bij ons bepaald u zelf voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Daarbij bent u, dankzij het Thuiswinkel Waarborg, altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Heeft u nog vragen over een snoeizaag kopen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!