Beugelzaag

U bent op zoek naar een degelijke beugelzaag? In de online shop van Tuinartikel Totaal vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! U profiteert bij ons altijd van de beste service. Bekijk ons actuele aanbod beugelzagen in de webshop en laat u overtuigen door onze verrassend aantrekkelijke prijzen!

Toepassingen beugelzaag

Een beugelzaag is een zaag met een relatief smal zaagblad dat is vastgezet in een metalen beugel. Het zaagblad is eenvoudig te vervangen wanneer het bot wordt. Beugelzagen kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Een metaal beugelzaag, die geschikt is voor het doorzagen van staal en andere metaalsoorten, wordt ook wel een ijzerzaag genoemd. Maar met een beugelzaag kunnen uiteraard ook hout en zelfs steenachtige materialen worden gezaagd. Het is wel van belang een zaagblad te gebruiken dat geschikt is voor het betreffende materiaal.

2 Item(s)

per page

2 Item(s)

per page

Verschillende beugelzagen

In de online shop van Tuinartikel Totaal vindt u verschillende beugelzagen van topmerken als Gardena. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgewicht beugelzaag met een spits toelopende beugel (ideaal voor het zagen op smalle plaatsen) of een beugelzaag die op een telescoopsteel kan worden bevestigd. Hiermee kunt u bijvoorbeeld ook takken op hoogte afzagen zonder dat u een ladder nodig heeft. Naast beugelzagen leveren wij ook andere soorten zagen, zoals snoeizagen en kettingzagen.

Beugelzaag kopen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een beugelzaag kopen doet u heel eenvoudig online, bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons van vele voordelen: betrouwbaar online winkelen met het Thuiswinkel Waarborg, veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en niet te vergeten de laagste beugelzaag prijs. Daarbij leveren wij zowel in Nederland als in België. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot een nieuwe beugelzaag kopen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord!

 

 

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Beugelzaag
Minimal Price: 29.99