Handzaag

Heeft u een handzaag nodig? Tuinartikel Totaal is hét adres voor tuingereedschap en biedt u een ruim assortiment met aantrekkelijk geprijsde handzagen, welke eenvoudig online te bestellen zijn. Bekijk het aanbod en bestel direct!

Toepassingen handzaag

Een handzaag, soms ook wel een Jefzaag of St. Jozefzaag genoemd, is één van de meest veelzijdige soorten zagen. Een handzaag heeft een zaagblad van ongeveer 1 millimeter dik en de lengte ligt rond de 50 centimeter. Bij de meeste handzagen zijn de tanden afwisselend naar links en naar rechts gebogen. Bij het aanschaffen van een handzaag is het zaak dat u kijkt naar welke afmetingen en vertandingen geschikt zijn voor uw specifieke toepassing. Handzagen kunnen gebruikt worden voor onder andere het afzagen van takken en het op maat zagen van planken en balken.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Verschillende handzagen

In de online shop van Tuinartikel Totaal vindt u verschillende handzagen van merken als Wolf Garten en Gardena. Zo kunt u kiezen voor een beugelzaag die tevens in combinatie met combisystem-stelen gebruikt kan worden, alsmede een ‘rechte’ handzaag met koker, die u veilig aan uw riem kunt hangen.

Behalve handzagen kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van snoeizagen en kettingzagen.

Handzaag kopen

Een degelijke, goedkope handzaag kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. U profiteert altijd van een voordelige handzaag prijs, en de kans is groot dat u ook nog van een mooie handzaag aanbieding kunt profiteren. U bent bij ons altijd verzekerd van een prima service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen dat uw nieuwe handzaag zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres worden bezorgd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van handzagen of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!