Takkenschaar

Moet u boomtakken of struiken snoeien? Dan bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan snoeigereedschap. Een takkenschaar is bij uitstek geschikt voor het snoeien van takken tot ongeveer vijf centimeter dik.

Grofweg onderscheiden we twee verschillende soorten takkenscharen: de aambeeld takkenschaar en de papegaaienbek takkenschaar. Bij een aambeeld takkenschaar snijdt het mes aan één kant; het wordt dan als het ware tegen de andere kant (het zogeheten aambeeld) aangeslagen. Een papegaaienbek takkenschaar daarentegen heeft twee messen; er wordt dus van beide kanten gesneden. De aambeeld snijtechniek is ideaal voor oude of dode takken, de papegaaienbek snijtechniek juist voor jonge of zachte takken.

15 Item(s)

per page

15 Item(s)

per page

Aanbod takkenscharen

Tuinartikel Totaal biedt verschillende soorten takkenscharen van onder andere Wolf Garten en Gardena. Let bij het kiezen van de juiste takkenschaar op de maximale doorsnede van de takken die de takkenschaar aan kan.

Moet u takken dikker dan vijf centimeter snoeien, dan kunt u beter een accu kettingzaag gebruiken. Voor dunnere takjes biedt een snoeischaar uitkomst.

Takkenschaar kopen

Een nieuwe takkenschaar kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U profiteert altijd van de laagste takkenschaar of takkenzaag prijs en kunt wellicht ook nog een mooie takkenschaar aanbieding mee pakken. Daarbij kunt u zelf bepalen voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Heeft u nog vragen over een takkenschaar kopen of over één van onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Takkenschaar
Minimal Price: 27.95