Takkenzaag

Heeft u een takkenzaag nodig? Tuinartikel Totaal is hét adres voor tuingereedschap en biedt u een ruim assortiment met aantrekkelijk geprijsde takkenzagen, welke eenvoudig online te bestellen zijn. Bekijk het aanbod en bestel direct!

Toepassingen takkenzaag

Een takkenzaag, soms ook wel een Jefzaag of St. Jozefzaag genoemd, is één van de meest veelzijdige soorten zagen. Een takkenzaag heeft een zaagblad van ongeveer 1 millimeter dik en de lengte ligt rond de 50 centimeter. Bij de meeste takkenzagen zijn de tanden afwisselend naar links en naar rechts gebogen. Bij het aanschaffen van een takkenzaag is het zaak dat u kijkt naar welke afmetingen en vertandingen geschikt zijn voor uw specifieke toepassing. Takkenzagen kunnen gebruikt worden voor onder andere het afzagen van takken en het op maat zagen van planken en balken.

3 Item(s)

per page

3 Item(s)

per page

Verschillende takkenzagen

In de online shop van Tuinartikel Totaal vindt u verschillende takkenzagen van merken als Wolf Garten en Gardena. Zo kunt u kiezen voor een beugelzaag die tevens in combinatie met combisystem-stelen gebruikt kan worden, alsmede een ‘rechte’ takkenzaag met koker, die u veilig aan uw riem kunt hangen.

Behalve takkenzagen kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van snoeizagen en kettingzagen.

Takkenzaag kopen

Een degelijke, goedkope takkenzaag kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. U profiteert altijd van een voordelige takkenzaag prijs, en de kans is groot dat u ook nog van een mooie takkenzaag aanbieding kunt profiteren. U bent bij ons altijd verzekerd van een prima service en heeft de keuze uit verschillende betaalmethodes. Daarbij hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten – wij zorgen dat uw nieuwe takkenzaag zo spoedig mogelijk bij u op het gewenste adres worden bezorgd. Wij leveren zowel in Nederland als in België! Heeft u nog vragen over het bestellen van takkenzagen of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Takkenzaag
Minimal Price: 29.99