8.9 / 10

Tuinmachines

Maak het onderhoud van uw tuin gemakkelijk met tuinmachines. Bestel uw favoriete tuinmachine eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten
 1. GARDENA RESERVEDRAADSPOEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA RESERVEDRAADSPOEL 2X3 M
  Regular Price € 11,50 Special Price € 8,95
 2. GARDENA RESERVEDRAADSPOEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA RESERVEDRAADSPOEL 10 M
  Regular Price € 9,99 Special Price € 4,99
 3. WOLF GARTEN GT-F 24 DRAAD WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN GT-F 24 DRAAD
  Regular Price € 10,95 Special Price € 5,49
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
3 producten

Om het onderhoud van uw tuin gemakkelijk te maken voor u beschikken wij over een breed aanbod tuinmachines. De tuinmachines worden aangeboden in handmatige modellen, maar ook in modellen die op elektriciteit werken en modellen die op een benzinemotor werken. De verschillende tuinmachines helpen u onder andere bij het maaien van het gras, opruimen van bladeren en bij het verticuteren van uw gazon

Diverse tuinmachines

In ons assortiment bieden wij verschillende tuinmachines aan. De tuinmachines nemen zware taken van u over die voorheen met handmatige machines gedaan moesten worden. Het assortiment tuinmachines bestaat uit:

Bosmaaiers

Een bosmaaier is simpel gezegd een snoeimachine aan een stok. Doordat de snoeimachine aan een stok bevestigd is, heeft u een groot bereik en hoeft u niet te bukken met een accuschaar in uw handen. De bosmaaiers is krachtiger dan een grastrimmer en is geschikt voor het snoeien van onkruid en kleinere struiken. Indien u dichtgegroeide velden wilt ontdoen van de begroeiing dan dient u een krachtigere machine te gebruiken dan wanneer u kleine hoeveelheden onkruid wilt verwijderen.

De bosmaaiers worden in de meeste gevallen geleverd met de nodige accessoires zoals schouderbanden om de machine om uw schouder te kunnen hangen en opzetstukken om verschillende typen onkruid en planten mee te maaien. Accessoires en onderdelen die niet worden meegeleverd kunt u ook bij Tuinartikeltotaal aanschaffen. 

Bladblazers

Bladblazers en zuigers zijn ideaal voor het opruimen van de bladeren die in de herfst weer van de bomen vallen. Als de bladeren lang op straat en in uw tuin blijven liggen worden ze nat en laten een vieze troep achter. Met behulp van de bladblazer en bladzuiger combinaties zijn de bladeren snel en eenvoudig op te ruimen.

De blazers zijn beschikbaar in accu uitvoering en in stroomvoeding uitvoering. De blazers op accu zijn mobiel en daarom zeer geschikt voor locaties waar u geen stroom ter beschikking heeft. De bladblazers die werken met een stekker zijn geschikt voor locaties waar u stroom ter beschikking heeft, en een lang verlengsnoer bij de hand heeft. 

Grasmaaiers

Het assortiment grasmaaiers van Tuinartikeltotaal is zeer uitgebreid. Wij bieden grasmaaiers van zeer bekende merken zoals Wolf Garten, Gardena en Flymo. De grasmaaiers werken op stroom, accu of op benzine.

Naast de grasmaaiers zelf hebben wij ook een ruim aanbod aan accessoires voor grasmaaiers. Met de accessoires zoals de grasmaaierborstel kunt u uw grasmaaier onderhouden en zorgen dat deze uitstekend blijft werken na iedere maaibeurt. Ook kunt u bij Tuinartikeltotaal terecht voor opvangbakken en opvangzakken voor uw grasmaaier. 

Verticuteermachines

Verticuteermachines verwijderen de viltlaag van uw gazon. Die viltlaag is op zich geen probleem, maar wanneer deze te dik wordt gaat uw gazon verstikken en krijgt u bruine vlekken in uw gazon. Het is daarom erg belangrijk uw gazon een paar keer per jaar te verticuteren.

In ons assortiment vindt u verticuteermachines van diverse merken. U kunt kiezen uit machines die werken op elektriciteit en machines die werken op benzine. Ook bieden wij verticuteermachines aan die u met de hand dient te bedienen. Voor de nodige accessoires voor verticuteermachines zoals messen en borstels kunt u ook terecht bij Tuinartikeltotaal.