8.9 / 10

Bladblazers

Als het weer herfst begint te worden kleuren de boombladeren in veel verschillende tinten. Dit levert mooie plaatjes op, maar zorgt ook voor veel ongemakkelijkheden op straat. Bij neerslag veranderen de bladeren snel in gladde plakkaten wat veel gevaar oplevert. Bladblazers zijn ideaal voor het opruimen van herfstbladeren. De bladblazer is ook zeer geschikt voor oppervlaktes waar een bezem of hark weinig effect heeft. Denk hierbij aan een gazon of aan grind. 

Bladblazer op netstroom & accu 

Wij hebben bladblazers die werken op netstroom en bladblazers die werken op een accu. Als u de bladblazer wilt gebruiken op terrein waar u geen netstroom ter beschikking heeft (of op grote afstand) is het verstandig om een bladblazer op accu aan te schaffen. De blazer die werkt op netstroom heeft een kort snoer, een verlengsnoer is dus noodzakelijk. Bedenk bij het aanschaffen van een bladblazer goed of u een machine op accu of netstroom nodig zult hebben.

Bladblazers en badzuigers

Daarnaast is er ook een verschil in bladlazers die enkel blazen en bladblazers die ook kunnen zuigen. Bladblazers met een zuigfunctie hebben een zak waar de opgezogen bladeren in worden opgevangen. Het voordeel van een bladblazer met zuigfunctie is dat u na het blazen van de bladeren niet nog eens de bladeren hoeft op te rapen. Dit scheelt veel werk en en met het opzuigen van de bladeren hoeft u niet te bukken om de bladeren op te ruimen. Zeker voor oudere mensen of mensen met fysieke problemen is dit een groot voordeel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.