9.0 / 10

Bosmaaier

U wilt een benzine bosmaaier kopen? Dan bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van tuingereedschap bieden wij u altijd een aantrekkelijke bosmaaier prijs. Neem een kijkje in het actuele aanbod en profiteer van onze goede service!

Toepassingen bosmaaier

Een bosmaaier is een snoeier die voorzien is van een (telescoop)steel, zodat u met minder inspanning een groter bereik heeft. Bosmaaiers zijn net even van robuuster en krachtiger dan grastrimmers en zijn bij uitstek geschikt voor het maaien van (hoog) gras, onkruid en kleinere struiken en het verwijderen van opschot. Met de juiste accessoires kunt u een bosmaaier tevens gebruiken voor het rooien van kleine boompjes. Hoe dichter de begroeiing, hoe meer vermogen de bosmaaier moet hebben. Houdt u daar rekening mee bij het uitkiezen van een geschikte bosmaaier.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. WOLF GARTEN GT-F 24 DRAAD  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    WOLF GARTEN GT-F 24 DRAAD
    Normale prijs € 10,95 Speciale prijs € 7,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Verschillende bosmaaiers

Tuinartikel Totaal biedt u de keuze uit verschillende benzine bosmaaiers van bekende merken zoals Wolf Garten. Veel van deze bosmaaiers worden geleverd inclusief accessoires, zoals bijvoorbeeld een schouderband of draaggordel, gehoorbescherming en een veiligheidsbril. Verder vindt u in deze categorie ook verschillende opzetstukken voor onze bosmaaiers. Zo vindt u voor elke klus het juiste gereedschap.

Bosmaaier kopen

Op zoek naar een goedkope bosmaaier? Daarvoor hoeft u tegenwoordig de deur niet eens meer uit; de meest aantrekkelijke bosmaaier prijzen en bosmaaier aanbiedingen vindt u namelijk gewoon online, in de webshop van Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. U kiest zelf de betaalmethode die u het prettigst vindt (iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours) en profiteert altijd van een prima service. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot een nieuwe bosmaaier kopen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord!