9.0 / 10

Grasmaaiers

Wordt het gras in uw tuin te lang en is het tijd om daar iets aan te doen? Bij Tuinartikel Totaal profiteert u altijd van een aantrekkelijke grasmaaier prijs en mooie grasmaaier aanbiedingen. Wilt u ook graag besparen op de aanschaf van een nieuwe grasmaaier, grijp dan uw kans en neem direct een kijkje in het aanbod.

Toepassingen grasmaaier

Een degelijke aluminium grasmaaier is van essentieel belang om uw gazon netjes bij te houden.

Bij het aanschaffen van een geschikte grasmaaier is het slim om te kijken naar de oppervlakte van uw gazon en de capaciteit van het werkgebied; bij de ene grasmaaier is dit 300m2, bij de andere 800m2.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende grasmaaiers

Tuinartikel Totaal biedt u de keuze uit verschillende grasmaaiers van bekende merken zoals Gardena en Talen Tools. Willen de kinderen ook graag een handje meehelpen in de tuin? Geen probleem! We hebben namelijk ook een geweldige kindergrasmaaier van Talen Tools in ons assortiment. Behalve conventionele grasmaaiers leveren wij ook zweefmaaiers, cirkelmaaiers, kooimaaiers en robotmaaiers. Verder kunt u bij ons terecht voor verschillende grasscharen en trimmers.  

Grasmaaier kopen

U wilt een goedkope grasmaaier kopen? Dat is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen en de laagste grasmaaier prijzen. En wie weet komt u wel een mooie grasmaaier aanbieding tegen! Daarbij bepaald u zelf voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Het is maar net wat u zelf het prettigst vindt! Heeft u nog vragen met betrekking tot een nieuwe grasmaaier kopen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!