8.9 / 10

Gardena grasmaaiers

Gardena, dat werd opgericht in 1961, is inmiddels uitgegroeid tot één van de Europese marktleiders op het gebied van kwalitatief hoogwaardig tuingereedschap. Dat heeft het merk voornamelijk te danken aan het bijzonder complete assortiment dat ze aanbieden. Besproeiingssystemen, pompen, tuingereedschap, bodembewerking… Gardena heeft het allemaal! De Gardena grasmaaiers zijn waarschijnlijk de meest bekende producten van het merk. En deze zijn uiteraard gewoon te bestellen in de webshop van Tuinartikel Totaal. Neem een kijkje in ons assortiment.

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten
 1. GARDENA RESERVEDRAADSPOEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA RESERVEDRAADSPOEL 2X3 M
  Regular Price € 11,50 Special Price € 8,95
 2. GARDENA RESERVEDRAADSPOEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA RESERVEDRAADSPOEL 10 M
  Regular Price € 9,99 Special Price € 4,99
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten

Gardena grasmaaiers

Gardena levert gebruiksvriendelijke elektrische grasmaaiers met een ergonomisch design en in hoogte verstelbare hendels. U kunt dus altijd op een comfortabele manier werken, ongeacht uw lengte. De grasmaaiers zijn tevens voorzien van randkammen op de zijkanten, waardoor u vlak langs muren en randen kunt maaien. Hierdoor hoeft u na het maaien van uw gazon geen randen meer te trimmen. Heeft u weinig tijd om uw gazon bij te houden? Dan is een Gardena robotmaaier een uitstekende keuze! Dankzij de Silent Drive motoren biedt Gardena de stilste robotmaaiers op de markt. Ook zijn ze in staat om te detecteren hoe snel uw gras groeit, en maaien ze alleen als het gras lang genoeg is. Bovendien kunnen de robotmaaiers van Gardena in alle weersomstandigheden gebruikt worden. Een regensensor is dus niet nodig!

Kwaliteit van Gardena

Of u nu kiest voor een gewone handmaaier, een elektrische grasmaaier of een volledig automatische robotmaaier, met Gardena bent u altijd verzekerd van een betrouwbare kwaliteit. Gardena is niet voor niets één van onze bestverkopende grasmaaier merken!