9.0 / 10

Grastrimmers

Wat voor grasmaaier u ook heeft, er zijn altijd wel van die lastige plekjes op uw gazon waar u niet goed bij kunt komen. Hier is een gazontrimmer of grastrimmer ideaal voor. Tuinartikel Totaal biedt u verschillende trimmers tegen zeer scherpe prijzen. Neem een kijkje in het aanbod en bestel direct!

Toepassingen trimmer

Een trimmer is speciaal bedoeld voor het snoeien van gras op plekken waar u met uw grasmaaier niet bij kunt komen. Hierbij kunt u denken aan het gras in hoeken, rondom bomen en bij afrasteringen. Echter is een trimmer ook ideaal voor het bijhouden van kleinere oppervlakken op ongelijk terrein.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

 1. WOLF GARTEN TRIMMER BLUE POWER GTE 850 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN TRIMMER BLUE POWER GTE 850
  Normale prijs € 99,95 Speciale prijs € 79,95
 2. WOLF GARTEN GT-F 10 DRAADCASSETTE WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN GT-F 10 DRAADCASSETTE
  Normale prijs € 9,99 Speciale prijs € 6,99
 3. WOLF GARTEN GT-F 5 DRAADCASSETTE WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN GT-F 5 DRAADCASSETTE
  Normale prijs € 9,99 Speciale prijs € 6,99
 4. GARDENA RESERVEDRAADSPOEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDENA RESERVEDRAADSPOEL 10 M
  Normale prijs € 9,99 Speciale prijs € 6,99
 5. WOLF GARTEN GT-RT DRAADCASSETTE WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WOLF GARTEN GT-RT DRAADCASSETTE
  Normale prijs € 8,99 Speciale prijs € 6,99
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Verschillende grastrimmers

In de online shop van Tuinartikel Totaal vindt u verschillende trimmers van kwaliteitsmerken als Wolf Garten en Flymo. We hebben zowel elektrische trimmers als draadloze trimmers op accu. Een elektrische trimmer heeft over het algemeen meer vermogen en zorgt ervoor dat u niet hoeft te denken aan het opladen van de accu. Een accu trimmer is echter wel handig voor situaties waar er geen stroompunt in de buurt is. Behalve voor trimmers kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van grasscharen, verticuteermachines en andere gereedschappen op het gebied van gazonverzorging.

Grastrimmer kopen

Een goedkope trimmer kopen is zo geregeld bij Tuinartikel Totaal. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg bent u altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. In onze trimmers sale kunt u geregeld van een mooie trimmer aanbieding profiteren, en daarbij kunt u zelf bepalen voor welke betaalmethode u kiest; betaling via iDeal, overboeking, PayPal, AfterPay, Mister Cash, Direct E-banking of rembours. Heeft u nog vragen over trimmers kopen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Tuinartikel Totaal. Onze medewerkers beschikken over een ruime ervaring op het gebied van tuingereedschap en helpen u graag verder met een deskundig advies!