9.0 / 10

Kooimaaiers

De tennisvelden van Wimbledon en de Engelse golfbanen behoren tot de meest bekende gazons ter wereld. En waar denkt u dat deze gazons mee gemaaid worden? Een kooimaaier, ook wel een kooimesmaaier genoemd. Dit type grasmaaier zorgt ervoor dat uw gazon eruit ziet als een biljartlaken. Neem een kijkje in het aanbod kooimaaiers van Tuinartikel Totaal en bestel een kooimaaier tegen onze aantrekkelijke prijzen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

  1. WOLF GARTEN FS 380 VANGZAK  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    WOLF GARTEN FS 380 VANGZAK
    Normale prijs € 31,95 Speciale prijs € 21,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Assortiment kooimaaiers

Tuinartikel Totaal biedt u de keuze uit verschillende soorten kooimesmaaiers van Wolf Garten en Gardena. Zo kunt u kiezen voor een handmaaier, een elektrische kooimesmaaier of een accu kooimesmaaier. De handmaaiers zijn ideaal voor de kleinere gazons tot ongeveer 50m2; ze zijn compact, licht en goedkoop. Voor grotere oppervlakken is een elektrische kooimesmaaier of accu kooimesmaaier meer geschikt. Naast kooimaaiers leveren wij ook een uitgebreid assortiment met cirkelmaaiers, zweefmaaiers en robotmaaiers.

Accessoires voor kooi grasmaaiers

In onze webshop vindt u naast de maaiers elf ook accessoires voor de grasmaaiers. Om er zeker van te zijn dat uw kooi grasmaaier naar behoren blijft werken is het belangrijk dat u uw kooimaaier goed onderhoudt. Hiervoor bieden wij onder andere speciale borstels die geschikt zijn om de maaier schoon te maken. Ook leveren wij verschillende typen opvangzakken en opvangbakken voor kooi grasmaaiers. De opvangzakken verschillen in capaciteit en in materiaal. 

Toepassingen kooimaaier

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een cirkelmaaier, die het gras als het ware ‘afslaat’, wordt met een kooimaaier het gras zorgvuldig afgesneden. Dit zorgt voor een prachtig strak gazon. De maaihoogte van een kooimaaier is instelbaar en eenvoudig aan te passen aan het soort gazon en de lengte van het gras.