9.0 / 10

Buitenlamp met sensor

In de wintermaanden wordt het vroeg donker en gaan boeven weer vroeg op pad. Een eenvoudige manier om boeven in de wintermaanden af te schrikken is met behulp van beveiligingsverlichting. Dit type verlichting werkt met behulp van een bewegingssensor. Naast een beveiligende functie is dit type verlichting ook erg praktisch en energie zuinig.

Bekijk het aanbod buitenlampen met sensor bij Tuinartikeltotaal.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Hoe werkt buitenverlichting met sensor?

Beveiligingsverlichting is verlichting die werkt met een bewegingsmelder. Als er in de buurt van de sensor beweging is detecteert de lamp dat en springt hij aan. Dit is zeer effectief tegen ongewenste gasten, omdat die niet graag gezien worden. Wanneer de verlichting aanspringt gaan de inbrekers er vandoor. 

Buitenlamp plaatsen

Om de meest geschikte plaats te bepalen voor uw beveiligingsverlichting is het verstandig eens door uw tuin te lopen en te kijken wat de beste standplaats voor een buitenlamp met sensor is. Wilt u tuinverlichting aanschaffen om inbrekers af te schrikken, kijk dan naar de mogelijkheden voor een inbreker om binnen te komen. Als u een idee heeft waar de inbreker de tuin in komt, en waar hij naar binnen zal proberen te breken weet u waar u de beveiligingsverlichting op moet hangen. De meest populaire plek voor inbrekers om in te breken blijft de achtertuin: omwonenden hebben (meestal) weinig zicht op uw achtertuin.

Energiezuinig en praktisch

Naast het feit dat bewegingsverlichting inbrekers afschrikt is het ook nog eens erg praktisch en energiezuinig. De verlichting gaat alleen aan als dat nodig is waardoor er ook energie bespaard wordt. De buitenlampen met sensor zijn eenvoudig te installeren. U kunt ze zowel aan de muur bevestigen of u steekt de lamp met spies in de grond. 

Buitenlamp met sensor kopen

Tuinartikel Totaal heeft een breed assortiment met diverse soorten tuinverlichting. Van grondspots tot aan buitenwandlampen en staande buitenlampen. U bestelt een buitenlamp met sensor geschikt voor uw tuin eenvoudig bij ons online. Wij bezorgen uw tuinverlichting op ieder gewenst afleveradres in Nederland.