Buitenlamp met sensor

In de wintermaanden wordt het vroeg donker en gaan boeven weer vroeg op pad. Een eenvoudige manier om boeven in de wintermaanden af te schrikken is met behulp van beveiligingsverlichting. Dit type verlichting werkt met behulp van een bewegingssensor. Naast een beveiligende functie is dit type verlichting ook erg praktisch en energie zuinig.

Bekijk het aanbod buitenlampen met sensor bij Tuinartikeltotaal.

14 Item(s)

per pagina

14 Item(s)

per pagina

Hoe werkt buitenverlichting met sensor?

Beveiligingsverlichting is verlichting die werkt met een bewegingsmelder. Als er in de buurt van de sensor beweging is detecteert de lamp dat en springt hij aan. Dit is zeer effectief tegen boeven omdat boeven niet graag gezien worden. Wanneer de verlichting aanspringt gaan de boeven er vandoor. 

Buitenlamp plaatsen

Om de meest geschikte plaats te bepalen voor uw beveiligingsverlichting is het verstandig eens door uw tuin te lopen en te kijken wat de mogelijkheden voor een inbreker zijn. Als u een idee heeft waar de inbreker de tuin in komt, en waar hij naar binnen zal proberen te breken weet u waar u de beveiligingsverlichting op moet hangen. De meest populaire plek voor inbrekers om in te breken blijft de achtertuin: omwonenden hebben (meestal) weinig zicht op uw achtertuin.

Energiezuinig en praktisch

Naast het feit dat bewegingsverlichting inbrekers afschrikt is het ook nog eens erg praktisch en energiezuinig. De verlichting gaat alleen aan als dat nodig is waardoor er ook energie bespaard wordt.