9.0 / 10

Zonne energie tuinverlichting

Tuinverlichting op zonne-energie wordt ook wel solar buitenverlichting genoemd. Voor de aansluiting van de verlichting heeft u geen stroomvoorziening nodig. Dit maakt tuinverlichting op zonne-energie energiezuinig en milievriendelijk. De panelen aan de bovenzijde van de lamp vangen overdag het zonlicht op, waardoor de batterij wordt opgeladen. 

Solar verlichting voor in uw tuin bestelt u eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Zonne-energie tuinverlichting

Op zoek naar stijlvolle tuinverlichting op zonne-energie? Bij Tuinartikel Totaal vindt u een selectie met diverse solar verlichting. U hoeft geen rekening te houden met stroomvoorziening waardoor de verlichting op zonne-energie eenvoudig te monteren is. De lamp laadt zich overdag op met zonlicht. De opgewekte energie in de lamp zorgt ervoor dat de verlichting in het donker gaat branden. Solar tuinverlichting is perfect om 's avonds uw tuin mee te verlichten en extra sfeer te creëeren. 

Voordelen van tuinverlichting op zonne-energie

Naast dat solarverlichting zorgen voor meer sfeer en verlichting in de tuin kent het nog meer voordelen:

  • U heeft geen stroomvoorziening nodig
  • Eenvoudig te monteren
  • Energiezuinig
  • Milieuvriendelijk
  • Voordelig


Genoeg voordelen om onze stijlvolle tuinverlichting op zonne-energie aan te schaffen. Let erop dat u de verlichting niet in de schaduw of onder een boom monteert. De lamp zal dan weinig zonlicht kunnen opvangen en zal de batterij nauwelijks opladen. Solar verlichting is tevens eenvoudig in gebruik. U hoeft niet na te denken om uw verlichting aan of uit te schakelen. De solarlamp gaat namelijk vanzelf branden in het donker en schakelt automatisch uit wanneer het weer licht wordt. 

Zonne-energie tuinverlichting kopen

Tuinartikel Totaal heeft diverse tuinverlichting in het assortiment. Van 12 volt verlichting tot aan tuinspots en buitenlampen met sensoren. Maar met onze tuinverlichting op zonne-energie bent u niet alleen voordelig uit, maar bespaart u een hoop energie en hoeft u niet te stoeien met elektriciteitskabels. Bestel uw favoriete solarverlichting gemakkelijk en veilig bij ons online. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland.