9.0 / 10

Vijverartikelen

Bij Tuinartikel Totaal bent u op het juiste adres voor al uw vijverartikelen. In het voorjaar is het weer de tijd om uw vijver helemaal in orde te maken. Uw vijver vraagt ook tijdens de wintermaanden het benodigde onderhoud. Bij ons vindt u allerlei soorten vijverartikelen om een nieuwe vijver aan te leggen of om de vijver te onderhouden. 

Filter

Producten 1-32 van 329

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. AQUAKING DOMPELPOMP Q2007 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q2007
  € 73,95
 2. AQUAKING DOMPELPOMP Q2503 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q2503
  € 62,50
 3. AQUAKING DOMPELPOMP Q4003 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q4003
  € 65,00
 4. AQUAKING DOMPELPOMP Q50011 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q50011
  € 85,00
 5. AQUAKING DOMPELPOMP Q5503 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q5503
  € 79,00
 6. AQUAKING DOMPELPOMP Q55051 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q55051
  € 89,00
 7. AQUAKING DOMPELPOMP Q800103 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q800103
  € 249,00
 8. AQUAKING JETPOMP JGP8004 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING JETPOMP JGP8004
  € 125,00
Filter

Producten 1-32 van 329

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alles voor de onderhoud van uw vijver

Een mooi verzorgde vijver zorgt voor een goede sfeer in uw tuin. Of het nu gaat om een grote of kleine vijver of om een vijver met of zonder vissen. Tuinartikeltotaal is dé totale webshop voor uw vijver. De verzorging en onderhoud van een vijver vergt echter wel wat tijd. Onderhoud u de vijver niet, dan zal het uiteindelijk een groene en stinkende vijver worden. Vijverartikelen bestellen doet u eenvoudig bij ons online. 

Beluchting van de vijver

Het beluchten van de vijver is van essentieel belang. Dit zorgt er namelijk voor dat uw vijverplanten en vissen genoeg zuurstof krijgen. Vijvervissen hebben ongeveer 6 mg/ltr aan zuurstof nodig. Ligt de waarde onder 6mg/ltr, dan raken uw vissen gestresst. In de warme zomermaanden kunt u uw vijver het beste extra beluchten. In de wintermaanden zorgt de vijverbeluchting ervoor dat de vijver ijsvrij blijft. Een goede vijverbeluchting is onmisbaar.  

Vijverpompen & -filters

Vijverpompen en vijverfilters voor zowel grote als kleine vijvers behoren tot de mogelijkheden voor gebruik bij nieuwe vijvers, of als u uw reeds bestaande vijver schoon en helder wilt krijgen. Iedere vijver heeft voor de circulatie een vijverpomp nodig. Het water blijft hiermee in beweging en behoudt de kwaliteit van de vijver. Schaf een vijverpomp aan die qua grootte bij de vijver past. Een vijverfilter is daarentegen niet voor elke vijver noodzakelijk. Heeft u een goed aangelegde vijver, niet teveel vijvervissen en groeien er voldoende planten in? Dan heeft u geen vijverfilter nodig. Echter, komt dit zelden voor. Een vijverfilter komt dan om de hoek kijken. 

Vijverbenodigdheden & alles voor vijvervissen

Benodigheden voor een goede waterkwaliteit of voor uw vissen zijn tevens onmisbaar. De vijverbenodigdheden zijn diverse onderdelen voor de onderhoud van uw vijver. Handige vijverstofzuigers om de bodem van uw vijver snel en eenvoudig te reinigen. Voor het verwarmen van uw vijver kunt u het beste kiezen om een vijververwarming te plaatsen. Hiermee houdt u uw vijver in de winter goed op temperatuur en vorstvrij. Een mooi onderhouden vijver mag natuurlijk gezien worden, ook in de avond. Dan kunt u kiezen om uw vijver aan te lichten. Binnen ons assortiment vijververlichting vindt u diverse verlichting speciaal voor de vijver. 

Bestel uw vijverartikelent eenvoudig en vertrouwd online op Tuinartikeltotaal.nl. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!