Vijverbeluchting

Vijverbeluchting is erg belangrijk voor uw vijver. Het beluchten van de vijver zorgt ervoor dat vissen geen zuurstoftekort kunnen krijgen. Vooral tijdens periodes waarin zuurstoftekort kan ontstaan is het belangrijk dat u de vijver extra belucht, denk hierbij aan warme dagen in de zomer bijvoorbeeld.

Ook tijdens de winter dient u ervoor te zorgen dat uw vijver voor een gedeelte ijsvrij blijft, zodat er geen ophoping van gassen ontstaat door bijvoorbeeld het rotten van afgestorven plantendelen en bladafval wat in de vijver voorkomt. De beluchting van de vijver is het hele jaar door van belang.

Diverse vijverbeluchting en accessoires

Bij Tuinartikel Totaal kunt u terecht voor diverse vijverbeluchting pompen, zowel voor grote als voor kleine vijvers. Complete sets vijverbeluchting, losse beluchtingspompen en uiteraard ook diverse koppelstukken en beluchtingsslangen zijn verkrijgbaar.

Ook voor andere vijverartikelen zoals vijverpompen, vijververlichting of vijverstofzuigers kunt u hier terecht.

Contact met ons

Alles op het gebied van vijverbeluchting kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

 

.

 

Items 1 to 20 of 44 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 to 20 of 44 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3