8.9 / 10

Luchtslangen

U kunt bij Tuinartikel Totaal terecht voor luchtslangen voor uw vijver. Onze luchtslangen kunt u gebruiken voor de beluchting van uw vijver. Door het gebruik van een luchtpomp of een beluchtingspomp in uw vijver wordt het water voorzien van de nodige zuurstof, zodat er geen tekort kan optreden bij bijvoorbeeld warme zomerdagen. 

Bestel een luchtslang voor de vijverbeluchting gemakkelijk online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luchtslang voor vijverbeluchting

Een luchtslang is een essentieel onderdeel voor uw vijverbeluchting. Luchtslangen zijn in verschillende diameters verkrijgbaar. Zorg dat u de juiste diameter aansluiting op uw vijver luchtpomp aansluit. Vanaf de luchtpomp kunt u het beste met een zo groot mogelijke diameter starten. Verklein eventueel met een kleinere diameter bij de luchtsteen.

Indien u meerdere luchtstenen gaat gebruiken, dient u een grotere diameter luchtslang vanaf de vijver luchtpomp naar de verdeler aan te sluiten. Vervolgens gaat u met de juiste diameter luchtslang vanaf de luchtverdeler naar de luchtstenen

Luchtslang kopen

Een luchtslang voor uw vijverbeluchting bestelt u eenvoudig en veilig bij ons online. De luchtslangen zijn gemaakt van helder PVC en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. Heeft u vragen over de aansluiting van de luchtslang of over één van onze andere vijverartikelen, neem dan gerust contact met ons op. Makkelijk online bestellen en bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.