9.0 / 10

Luchtstenen

U kunt bij Tuinartikel Totaal terecht voor luchtstenen voor uw vijver. Door het gebruik van een luchtsteen in combinatie met een luchtpomp of een beluchtingspomp in uw vijver wordt het water voorzien van de nodige zuurstof, zodat er geen tekort kan optreden bij bijvoorbeeld hete zomerdagen. Een luchtsteen is dus een waardevolle toevoeging aan uw vijver. 

Bestel luchtstenen voor uw vijverbeluchting eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Gemakkelijk besteld, snel geleverd. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Luchtstenen voor vijvers

Luchtstenen spelen een belangrijke rol om een natuurlijk evenwicht te behouden in uw vijver. Zomers zorgen de luchtstenen voor een goede verdeling van het zuurstof in het water en in de winter voorkomen ze het dichtvriezen van de vijver.

Naast de voordelen van vijverbeluchting in de zomer en winter, zorgt de beluchting ook voor de afvoer van afvalgassen. Door beluchting van de luchtstenen worden de gassen naar het oppervlakte gevoerd. Door de luchtstenen op 30 centimeter diepte te plaatsen komt de vijverbeluchting het beste tot zijn recht. 

Luchtstenen kopen

Benodigdheden voor de beluchting van uw vijver koopt u gemakkelijk bij ons online. Bestellen doet u veilig online en wij zorgen dat uw luchstenen voor de vijver op het gewenste afleveradres worden bezorgd.