Luchtstenen

U kunt bij Tuinartikel Totaal terecht voor de beste luchtstenen voor uw vijver. Door het gebruik van een luchtsteen in combinatie met een luchtpomp of een beluchtingspomp in uw vijver wordt het water voorzien van de nodige zuurstof, zodat er geen tekort kan optreden bij bijvoorbeeld hete zomerdagen. Een luchtsteen is dus een waardevolle toevoeging aan uw vijver.

Compleet assortiment luchtstenen

Tuinartikel Totaal beschikt over een compleet assortiment vijverbeluchting. Van complete sets vijverbeluchting tot losse luchtpompen, luchtverdelers, luchtslangen en luchtstenen.

Uiteraard bent u ook voor andere vijverartikelen bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. Vijverartikelen zoals vijverpompen, vijverfilters of vijverfolie ontbreken niet in het assortiment.

Contact met ons

Alles op het gebied van luchtstenen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

2 Item(s)

per pagina

2 Item(s)

per pagina