8.9 / 10

Luchtverdelers

Op zoek naar luchtverdelers voor de beluchting van uw vijver? Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten luchtverdelers. Luchtverdelers zijn geschikt op uw vijver op diverse plekken te beluchten. Door het gebruik van een luchtpomp of een beluchtingspomp in uw vijver wordt het water voorzien van de nodige zuurstof, zodat er geen tekort kan optreden bij bijvoorbeeld hete zomerdagen. 

Bestel een luchtverdeler eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Luchtverdeler voor uw vijver

Luchtverdelers zijn ontzettend handig. De luchtslang voor de vijverbeluchting verdeeld zich vanaf de vijver luchtpomp naar meerdere uitgangen. Indien u meerdere luchtstenen wilt plaatsen, is het effectief om een luchtverdeler aan te sluiten. U kunt hiermee de luchstenen aansluiten op meerdere uitgangen en verdelen over uw vijver. Dit is vooral handig bij grotere vijvers. De luchtverdelers zijn voorzien van een kraantje waardoor het lucht op de juiste manier verdeelt kan worden.

Luchtverdeler kopen

Een luchtverdeler voor de beluchting van uw vijver koopt u eenvoudig en veilig bij ons online. De luchtverdelers van Aquaking zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met verschillende hoeveelheden uitgangen. Onze vijverartikelen, waaronder ook de luchtverdelers, bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland.