9.0 / 10

Vijver luchtpompen

U kunt bij Tuinartikel Totaal terecht voor de beste luchtpompen voor uw vijver. Verschillende soorten vijver luchtpompen, uitsluitend van goede kwaliteit. Door het gebruik van een luchtpomp of een beluchtingspomp in uw vijver wordt het water voorzien van de nodige zuurstof, zodat er geen tekort kan optreden bij bijvoorbeeld hete zomerdagen.

Een vijver luchtpomp voor vijverbeluchting koopt u eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het belang van een vijver luchtpomp

Voldoende zuurstof van uw vijverwater is van essentieel belang. Tekort aan zuurstof kan nadelig zijn voor de waterkwaliteit. Met name in de zomer. Door de hoge temperaturen wordt het zuurstofgehalte in het water lager. Indien u vijvervissen in uw vijver heeft, dan mag zuurstof al helemaal niet ontbreken. Door gebrek aan zuurstof kunnen vissen vrij snel sterven. Een vijver luchtpomp zorgt ervoor dat het zuurstofgehalte in het water wordt verhoogd. Uw vissen en eventuele vijverplanten kunnen in een optimaal klimaat leven. 

Diverse vijverbeluchtingspompen

Binnen ons assortiment hebben wij diverse vijverbeluchtingspompen. Luchtpompen van onder andere Oase, Velda, Pontec en Hailea. Voor kleine of grote vijvers. Vrijwel alle vijver luchtpompen worden geleverd met een luchtslang en bruisstenen. De zuurstof wordt via de bruisstenen direct in het vijverwater gepompt. Plaats de luchtstenen op ongeveer 30 centimeter diepte in het water. De luchtpomp zelf dient u op een beschutte plek te zetten, omdat deze niet altijd waterdicht zijn. 

Vijver luchtpomp kopen

Om aan al uw wensen te voldoen beschikt Tuinartikel Totaal over een compleet assortiment vijverbeluchting. Van complete sets tot losse luchtpompen, luchtverdelersluchtslangen en luchtstenen. U bestelt onze vijverartikelen eenvoudig en veilig bij ons online. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland.