8.9 / 10

Vijverbenodigdheden

Tuinartikel Totaal is dé webshop voor al uw vijverbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment met vijverartikelen van kwaliteitsmerken, zoals Oase, Velda, Aquaking en Shinji. Onze vijverbenodigdheden zijn uitstekend te gebruiken voor de onderhoud van uw vijver. U kunt uw vijver verwarmen met ons vijververwarming, schoonmaken met een vijverstofzuiger of onderhouden met speciale vijver waterbehandeling.

Uw favoriete vijverbenodigdheden bestelt u eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Veilig besteld, snel geleverd! 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

 1. Zwarte kit 290 ml voor buitengebruik en vochtige omstandigheden kopen bij Tuinartikel Totaal
  KIT VOOR BUITEN STICKY STUFF - LIJMEN EN AFDICHTEN 290 ML ZWART VOCHTBESTENDIG
  Normale prijs € 8,50 Speciale prijs € 7,99
 2. VELDA SCHEPNET DAPHNIA ROND 35 CM MET TELESCOPISCHE STEEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  VELDA SCHEPNET DAPHNIA ROND 35 CM MET TELESCOPISCHE STEEL
  Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 29,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Vijverfolie voor de aanleg van uw vijver

Voor het aanleggen van een vijver mag goede vijverfolie niet ontbreken. Met onze vijverfolie legt u eenvoudig zelf een professionele vijver aan. Kies de plek waar uw vijver komt, graaf een gat en het leg hier de vijverfolie in. De basis voor je vijver is aangelegd!  U kunt uw vijver verder aanleggen met vijverbeluchting en een vijverpomp. Onze vijverfolie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Gemaakt van rubberfolie, zeer elastsich, wortelvast en UV bestendig. Levensduurverwachting van de vijverfolie is 40 jaar. Zo kunt u extra lang van uw aangelegde vijver genieten. 

Vijververlichting 

Wilt u extra lang genieten van uw vijver? Zodra het buiten donker wordt, kunt u van uw vijver genieten door de aanleg van vijververlichting. Binnen ons assortiment vindt u diverse verlichting voor uw vijver. Van spots tot aan schijnwerpers. Voor boven of onder het water. Verkrijgbaar in verschillend materiaal en met verschillende kleuren licht. Licht een mooi element in uw vijver uit door er verlichting op te richten. Of schijn de verlichting op uw planten rondom uw vijver. Kortom, met vijververlichting kunt u alle kanten op en brengt u ook op de donkere avonden extra sfeer in uw tuin. 

Het verwarmen van uw vijver

Om uw vijver te verwarmen kunt u het beste vijververwarming gebruiken. Dit is niet alleen essentieel voor uw vijver, maar ook voor uw vissen. Met name in de wintermaanden kan de temperatuur van uw vijverwater flink dalen. De kans op vorst is groot en uw vissen raken gestresst. Met vijververwarming voorkomt u vorstvorming en behouden uw vissen een sterkere weerstand. 

Vijverbenodigdheden kopen

Bij Tuinartikel Totaal vindt u alle vijverbenodigdheden die voor een vijver van belang zijn. Wij hebben niet alleen niet alleen vijverartikelen voor de aanleg van uw vijver, maar ook voor de onderhoud. U bestelt alle vijverbenodigdheden eenvoudig en snel bij ons online. Wij bezorgen uw bestellen op ieder gewenst afleveradres in Nederland. U hoeft de deur niet meer uit! Heeft u vragen of wilt u graag meer advies, neem gerust contact met ons op.