8.9 / 10

Test sets

Het is erg belangrijk dat u regelmatig het water in uw vijver test op de waarden ervan. Het testen van het vijverwater kan erg eenvoudig gedaan worden met behulp van een water test set. Bij het testen van het vijverwater hoeft het water niet iedere keer op alle waarden getest te worden. Bekijk ons assortiment en bestel een test sets gemakkelijk en snel bij ons online. Voordelig geprijsd en snel geleverd! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Test set voor uw vijver

Het testen van uw vijverwater op deze waarden kan eenvoudig gedaan worden met behulp van een speciale test set. Test sets zijn er in verschillende typen: tests die maar 1 keer gebruikt kunnen worden en test sets die kunnen worden hergebruikt. Met een druppeltest meet u de waarden van het water door het vijverwater te vermengen met de meegeleverde vloeistof. Na enkele minuten houdt u het monster naast de kleurenstaal en leest u de waarde af aan de hand van de kleur. 

Welke waarden kunt u meten?

Sommige waarden dienen wekelijks gemeten te worden terwijl sommige waarden maandelijks gemeten dienen te worden. De volgende waarden dienen iedere twee weken getest te worden:

  • PH
  • Ammoniak
  • Nitriet

Daarnaast zijn er waarden die maandelijks getest moeten worden, dat zijn:

  • GH
  • KH
  • Nitraat

Test sets online bestellen & laten bezorgen

Verschillende test sets voor het meten van de waarden van uw vijver bestelt u eenvoudig en veilig online. Naast de test sets kunt u ook voor andere benodigdheden voor uw vijver bij ons terecht. Wij bezorgen uw bestelling op ieder gewenst afleveradres in Nederland.