8.9 / 10

Vijverstofzuigers

Met een  vijverstofzuiger kunt u gemakkelijk en snel de vijverbodem reinigen van opgehoopt slib of afgestorven plantenresten. Door de vijverbodem vrij te houden van slib houdt u de waterkwaliteit ook op peil, teveel slib zorgt er namelijk voor dat de pH waarde van het vijverwater schommelt. Dat heeft ook invloed op de hardheid van het water. De stofzuigers zijn van hoge kwaliteit en zijn daarnaast eenvoudig in gebruik. Tuinartikel Totaal heeft vijverstofzuigers van diverse merken in het assortiment, waardoor er altijd een model geschikt is voor uw eisen. 

Bekijk ons assortiment en bestel uw vijverstofzuiger voordelig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vijverstofzuigers

Voor de onderhoud van een vijver of zwembad is een vijverstofzuiger onmisbaar. Door uw vijver op de juiste manier te onderhouden zorgt u voor een goede leefomgeving voor de vissen en planten. Ondanks een vijverfilter kan er toch onverhoopt vuil ophopen in uw vijver. Het vuil op de bodem kan uw filter niet bereiken en blijft dus liggen. Met een vijverstofzuiger verwijdert u eenvoudig slib, bladafval en alg. De opvangbak van de stofzuiger vangt al het afval op, waarna u het vuil gemakkelijk deponeren. 

De vijverstofzuiger van Oase en Pontec zijn van hoge kwaliteit en een lang levensduur. Alle stofzuigers zorgen voor een betrouwbare en krachtige verwijdering van het vuil. Bekijk voor de aanschaf naar de productomschrijvingen om een geschikte vijverstofzuiger naar wens te vinden. 

Vijverstofzuiger bestellen & laten bezorgen

Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten en formaten stofzuigers. Wij hebben niet alleen voordelige stofzuigers, maar ook vijverstofzuigers voor een hogere prijs ,die uitstekend voor professionele werkzaamheden gebruikt kunnen worden. Bestel uw favoriete stofzuiger en overige vijverartikelen gemakkelijk en veilig bij ons online.