9.0 / 10

Vijververlichting

Om ook in de koude wintermaanden van uw vijver te kunnen genieten is vijververlichting een effectieve oplossing. Vijververlichting zorgt voor een sfeervolle verlichting van uw vijver. Vijververlichting kan ook met andere doeleinden in een vijver worden toegepast. De belangrijkste doeleinden zijn ter verlichting van de vissen en vijverplanten, ter verlichting van de waterornamenten en fonteinen en voor de veiligheid. 

Tuinartikel Totaal heeft een breed assortiment tuinverlichting. Bekijk ons assortiment op uw gemak en vindt de perfecte verlichting voor uw vijver.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vijververlichting voor verschillende doeleinden

Door vijververlichting onder water te plaatsen worden de vissen en planten op een unieke manier verlicht wat een mooi effect geeft. Ook in de winter zorgt de verlichting voor een mooie gloed onder het water. Naast uw vijver kunt u tevens een waterornament mooi verlichten met behulp van vijververlichting. In het donker geeft het een mooi effect als uw fontein of waterval verlicht wordt. 

’s Avonds is een vijver slecht te zien als deze niet verlicht is. Door vijververlichting toe te passen creëert u een mooi effect en voorkomt u dat mensen de vijver over het hoofd zien en natte voeten oplopen. Zeker wanneer er kleine kinderen in de buurt zijn is vijververlichting een perfecte manier om de vijver goed zichtbaar te maken.

Let er bij het aanschaffen van uw vijververlichting op of de verlichting geschikt is voor onderwater of enkel voor boven het water. 

LED vijververlichting

LED verlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook voor uw vijver kunt u uitstekend LED verlichting gebruiken. Moderne LED vijverlichting is gebruiksvriendelijk, duurzaam en energiezuinig. Het zorgt ervoor dat uw energie gebruikt beperkt blijft en hier draagt u automatisch bij aan een beter milieu. LED verlichting voor uw vijver geeft 's avonds een mooi beeld. Uw vijver wordt sfeervol en is daarnaast goed verlichting. 

Vijververlichting kopen & laten bezorgen

Vijververlichting voor het verlichten van uw vijver, vijverplanten of planten rondom de vijver bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Tuinartikel Totaal. Naast uw favoriete vijververlichting bestelt u ook vijverartikelen, zoals vijverpompen, vijverbeluchting en overige vijverbenodigdheden bij ons online. Geef het gewenste afleveradres aan ons door en wij bezorgen het snel bij u thuis.