8.9 / 10

Oase vijververlichting

Om ook in de koude wintermaanden van uw vijver te kunnen genieten is vijververlichting een effectieve oplossing. Vijververlichting zorgt voor een sfeervolle verlichting van uw vijver. Vijververlichting kan ook met andere doeleinden in een vijver worden toegepast. De belangrijkste doeleinden zijn ter verlichting van de vissen en vijverplanten, ter verlichting van de waterornamenten en fonteinen en voor de veiligheid. 

Tuinartikel Totaal heeft een breed assortiment tuinverlichting. Bekijk ons assortiment op uw gemak en vindt de perfecte verlichting voor uw vijver.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oase vijververlichting

Oase is een erkende leverancier van een breed assortiment vijverproducten. Ook op het gebied van vijververlichting is Oase expert en levert een breed aanbod verschillende typen vijververlichting. Het aanbod bestaat uit vijververlichting voor zowel onder als boven water. Bekijk het assortiment en kies sfeervolle verlichting voor uw vijver.

Typen Oase vijververlichting

Het aanbod vijververlichting van Oase bestaat uit verschillende spots, schijnwerpers en verlichting voor onder water. Met behulp van de spots en schijnwerpers kunt u op unieke wijze bepaalde elementen in en rond uw vijver uitlichten. Dit zorgt voor een unieke sfeer en kan een groot verschil maken in de uitstraling van uw vivjer. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van de fontein in uw vijver waardoor deze nog meer naar voren sprint, ook in het donker.

Verlichting van Oase installeren

De lampen van Oase zijn zeer eenvoudig te installeren en hebben geen ingewikkelde bedrading nodig. De lichtsets zijn uitgerust met een zogenaamd plug 'n' play systeem. Dit systeem is geschikt voor gebruik onder en boven water en kan gebruikt worden voor de verlengsnoeren, lichtsets en de op afstand bedienbare stekkerdozen van Oase. 

Dankzij de energiezuinige en veilige 12V laagspanning zijn deze producten volledig veilig te gebruiken onder water.