8.9 / 10

Oase vijver waterbehandeling

Het biologische evenwicht is een belangrijk aspect van een vijver. Algen, voedselresten en uitwerpselen van vissen kunnen zich onverhoopt verzamelen in uw vijver. Uw vissen raken gestresst en vatbaarder voor ziekten. Voor het juiste evenwicht, tussen gezond vijverwater, planten en bacteriën is ontzettend belangrijk. Maar uw vijver heeft hier soms een handje bij nodig. Met de juiste vijver waterbehandeling helpen het biologische evenwicht te behouden of te herstellen.

Bekijk ons assortiment met producten voor vijver waterbehandeling en bestel eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Voordelig besteld, snel geleverd!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oase vijver waterbehandeling

Oase weet dat uw vijver onderhoud en verzorging nodig heeft. De kwaliteit van uw vijverwater is daarbij erg belangrijk. Dit kunt u makkelijk testen mij de door middel van de test sets van Oase. U meet met deze test gemakkelijk de pH waarde van uw vijverwater. Wanneer deze waarde niet goed is, kunnen uw vissen daar onder lijden. Controleer daarom regelmatig de waarden van het water en stuur bij waar nodig.