9.0 / 10

Watervaten

Een watervat is bedoeld om tijdelijk vissen apart te bewaren van de vijver, het opslaan van een grote hoeveelheid water of het vangen van regenwater. Een watervat is echter niet geschikt om vissen langere tijd in te bewaren. Het vat is enkel geschikt voor het tijdelijk bewaren van vissen. De watervaten zijn compact, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren. Verkrijgbaar met een inhoud van 100 L tot maar liefst 750 L. 

Bekijk ons assortiment en bestel een watervat eenvoudig, voordelig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Compacte watervaten

De watervaten van Aquaking zijn eenvoudig op te zetten en nemen weinig ruimte in wanneer ze zijn opgevouwen. Aan de bovenkant is een deksel vast te ritsen zodat de inhoud van het watervat beschermd is tegen vuil en andere ongewenste zaken.

Onze watervaten zijn leverbaar in verschillende groottes. De grootte die u nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid vissen en de grootte van de vissen die u apart wilt houden. De watervaten zijn ook geschikt voor het opvangen van regenwater. 

Watervaten kopen 

De watervaten uit ons assortiment bestelt u gemakkelijk en veilig bij ons online. U hoeft er de deur niet voor uit, want wij bezorgen watervaten op ieder gewenst adres in Nederland. Watervaten, vijververwarming en verlichting zijn echte vijverbenodigdheden die niet mogen ontbreken voor de onderhoud van uw vijver.