Doorstroomfilters

Verschillende soorten doorstroomfilters zijn verkrijgbaar bij Tuinartikel Totaal. Doorstroomfilters worden boven waterniveau geplaatst, zodat het vijverwater door het filter terug de vijver in loopt. Doordat het water door diverse filtermaterialen stroomt, wordt het gereinigd en op die manier blijft uw vijver vrij van afvalstoffen.

Een vijverfilter maakt gebruik van mechanische filtering en biologische filtering. Bij mechanische filtering worden afvalstoffen en slib door bijvoorbeeld filterschuim uit het water gefilterd. 

Bij biologische filtering zorgen vijverbacteriën die zich vasthechten aan het filtermateriaal ervoor dat schadelijke stoffen als nitraat en ammoniak worden omgezet in stoffen die vijver planten kunnen opnemen.

Ook voor andere vijverartikelen zoals vijverpompen, vjiververlichting of vijverstofzuigers kunt u hier terecht.

Contact met ons

Alles op het gebied van doorstroomfilters kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

.

21 Item(s)

per pagina

21 Item(s)

per pagina