9.0 / 10

Drukfilters

Drukfilters zijn ideaal voor de wat kleinere vijvers. De filters zijn ideaal om uw vijver goed en gezond te houden. Het zorgt voor voldoende zuurstof en houdt uw water helder. Binnen ons assortiment vindt u verschillende drukfilters. Orienteer van tevoren welke drukfilter er geschikt is voor uw vijver. De grootte van uw vijver, het soort vijver en de visbezetting spelen hierbij een belangrijke rol. 

Een drukfilter voor uw vijver bestelt u eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Drukfilter voor uw vijver

Drukfilters zijn zeer compacte filters. Gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Met een drukfilter houdt u uw vijver mooi helder, schoon en algenvrij. Drukfilters zijn geschikt voor een hoge druk en kunnen daardoor een hoogteverschil goed overbruggen. Ideaal voor een vijver met een fontein of waterval. 

Een drukfilter is een ronde container met filtermaterialen. De container wordt afgesloten met een deksel en is voorzien van een aansluiting voor een luchtslang. Het water wordt door de filter geperst. Middels bacteriën filtert de filter de vuildeeltjes uit het water. Het water gaat vervolgens door de slang terug de vijver in. 

Voordelen drukfilter

Drukfilters zijn niet alleen compact, maar hebben meerdere voordelen:

  • Bouwt eenvoudig druk op
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Zowel boven- als ondergronds te gebruiken
  • Eenvoudig te installeren 
  • Combineer met een vijverpomp voor een uitstekende filtering van het water. 

Drukfilter kopen

Tuinartikel Totaal heeft een breed assortiment met drukfilters van onder andere Oase, Velda en Aquaking. De filters zijn van hoge kwaliteit en hebben een relatief lang levensduur. Bestel een drukfilter gemakkelijk bij ons online. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland.