8.9 / 10

Vijverfiltersets

Houdt uw vijver eenvoudig schoon met onze complete vijverfiltersets. Met een filterset voor uw vijver houdt u uw vijver eenvoudig schoon en helder. Voor de aanschaf van een vijverfilterset is het belangrijk om de inhoud van uw vijver te weten. Kies een vijverfilter die een grotere capaciteit aan kan. Zo heeft u altijd mooi helder water. De verschillende filters bieden mogelijkheden voor biologische en mechanische filtratie. 

Bestel een vijverfilterset eenvoudig en veilig online op Tuinartikteltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vijverfilterset voor uw vijver

De vijverfiltersets binnen ons assortiment staan bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Eenvoudig te installeren en te onderhouden. De vijverfilters beschikken over verschillende filtermaterialen welke voor een optimale versteviging van uw vijver zorgen. Oase biedt daarnaast ook een 'Helder Water Garantie' en is voor iedere vijver geschikt. 

De sets zijn vrijwel allemaal compleet, zodat u niet verschillende vijveronderdelen bij elkaar te zoeken en los hoeft te bestellen. Een vijverfilterset is een compleet systeem dat helemaal op elkaar is afgestemd. 

Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten vijverfilters van onder andere:

Vijverfilter met UV lamp

Heeft u last van groen water? Dit wordt over het algemeen veroorzaakt door zweefalgen. Het is daarom helemaal niet verkeerd om te kiezen voor een vijverfilter met UV lamp. De UV filter doodt de vervelende zweefalgen en kunnen zelfs enkele ziektewekkers doden. Houdt er wel rekening mee dat vijverfilters met UV lamp ook goede bacteriën kan doden. 

Vijverfiltersets kopen

Bij Tuinartikeltotaal vindt u altijd een geschikte vijverfilterset voor uw vijver. Bij de aanschaf van een vijverfilterset dient u rekening te houden met het type vijver, de grootte van de vijver en wat de visbezetting van uw vijver is. Indien u nog vragen heeft of graag meer advies wilt, neem dan gerust contact met ons op. Uw vijverfilterset koopt u gemakkelijk online. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland.