8.9 / 10

Fonteinpompen

Een fonteinpomp vormt de basis voor een mooie fontein in uw vijver of waterornament. Een goed doorlopende fontein kan bijdragen aan een sfeervolle tuin. Met de juiste druk helpt een fonteinpomp bij het reguleren van de fontein. Onze waterpompen verschillen in vermogen, capaciteit in liters en de maximale opvoerhoogte. Voor een milieuvriendelijke fonteinpomp bieden wij pompen op zonne-energie aan. Bekijk ons assortiment om ons volledige aanbod te ontdekken.

Fonteinpompen bestelt u eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 item

Fonteinpompen voor uw vijver

In ons assortiment vindt u een breed aanbod fonteinpompen. Een fonteinpomp is vijverpomp die zorgt voor een doorstroming van uw fontein. De pompen verschillen in hoeveel stralen er uit de pomp komen, hoe hoog de stralen komen en veel meer. Daarnaast is er ook keuze uit fonteinpompen die op afstand bedienbaar zijn. Deze pompen worden geleverd met een afstandsbediening zodat de fontein vanaf een afstand in- en uitgeschakeld kan worden. Ook leveren wij fonteinpompen met ingebowude LED verlichting. De ingebouwde verlichting geef een uniek tintje aan uw vijver en uw fontein. 

Om uw fontein energiezuinig te laten draaien zijn er een groot aantal fonteinpompen beschikbaar die voorzien zijn van een zonnepaneel. De fonteinen werken ook als het zwaar bewolkt is en de zon nauwelijks schijnt. 

Onze merken fonteinpompen

Met een collectie van onder andere de merken AquakingOase en Pontec vindt u bij ons gegarandeerd de juiste kwaliteit fonteinpompen. Kijk bij aanschaf goed of de fonteinpomp gechikt is voor uw vijver of waterornament. In de specificaties van de producten kunt u dit controleren. Weet u niet zeker wat voor u de juiste specificaties zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Fonteinpomp bestellen en laten bezorgen

Naast de vuilwaterpompen en dompelpompen bestelt u ook een fonteinpomp eenvoudig en veilig bij ons online. Wij bezorgen vijverartikelen op ieder gewenst adres in Nederland. Kies uw favoriete pomp, klik op bestellen en wij leveren de pomp zo spoedig mogelijk op het door u opgegeven afleveradres.