8.9 / 10

Oase vijverpompen

Een gezonde vijver kan niet zonder vijverpomp. Watercirculatie in de vijver zorgt ervoor dat het water schoon blijft, het zuurstofgehalte op peil blijft en dat afvalstoffen eenvoudig verwijderd kunnen worden. Vijverplanten en vissen zullen hierdoor langer en gezonder leven. Voor ieder type vijver hebben wij een passende vijverpomp in ons assortiment. Bekijk ons aanbod en kies de meest geschikte pomp voor uw vijver.

Een vijverpomp bestellen doet u gemakkelijk bij Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oase vijverpompen

Oase specialiseert zich al tientallen jaren in alle denkbare producten op het gebied van water en tuin, en biedt u een ruim assortiment aan filters, vijververlichting, vijverstofzuigers en niet te vergeten vijverpompen. Wat voor vijver u ook heeft, Oase heeft voor u de juiste vijverpomp! Deze kunt u, evenals al uw andere vijverbenodigdheden, heel snel en gemakkelijk bestellen bij Tuinartikel Totaal. U profiteert bij ons altijd van een ruim aanbod, een snelle levering en verrassend scherpe prijzen.     

Schone vijver met Oase

De kwaliteit van het water is van essentieel belang voor het leven in uw vijver. Een optimale combinatie van filter en pomp is hierbij bepalend. Gelukkig maakt Oase het u makkelijk. Dit merk is gespecialiseerd in vijverpompen en fonteinpompen, en biedt voor elke situatie de juiste oplossing. Bij het kiezen van de juiste vijverpomp is het belangrijk dat u rekening houdt met de grootte en diepte van uw vijver. In de productomschrijving van elke vijverpomp staat beschreven wat de pompcapaciteit en het vermogen is, zodat u gemakkelijk de juiste vijverpomp kunt vinden.