9.0 / 10

Vuilwaterpompen

Een vuilwaterpomp is eigenlijk niks anders dan een dompelpomp. U weet het maar nooit, wateroverlast. Wat is het dan fijn om een goede vuilwaterpomp in huis te hebben. Met een vuilwaterpomp pompt u eenvoudig vuil water uit een vijver, zwembad of uit uw ondergelopen kelders. Geen gedoe meer met emmers. 

Bekijk ons brede assortiment vuilwaterpompen en bestel een geschikte pomp gemakkelijk en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Filter

Producten 1-32 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. OASE AQUAMAX DRY 14000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE AQUAMAX DRY 14000
  € 609,95
 2. OASE AQUAMAX DRY 6000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE AQUAMAX DRY 6000
  € 369,95
 3. OASE AQUAMAX DRY 8000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE AQUAMAX DRY 8000
  € 469,95
 4. OASE AQUAMAX ECO EXPERT 21000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE AQUAMAX ECO EXPERT 21000
  € 1.129,95
 5. OASE AQUAMAX ECO EXPERT 26000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OASE AQUAMAX ECO EXPERT 26000
  € 1.329,95
Filter

Producten 1-32 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veelzijdige vuilwaterpompen

Met een vuilwaterpomp pompt u snel afvalwater weg uit een vijver, zwembad of anders. De pompen zijn veelzijdig voor in en om het huis, maar bedrijfsmatig zijn onze vuilwaterpompen ook uitstekend te gebruiken. Vuil, ontreinigd en zanderig water pompt u eenvoudig weg. 

Binnen ons assortiment vindt u vuilwaterpompen van de volgende merken:

Werking van een vuilwaterpomp

Een vuilwaterpomp is zeer gemakkelijk in gebruik. Zonder voorbereiding plaatst u de pomp in het water. Dit maakt het makkelijk om de pomp op een later moment te verplaatsen. Een vuilwaterpomp is vrijwel hetzelfde als een dompelpomp. Het enige verschil is de waaier onderin in de dompelpomp. De vaste delen in het water worden kapot geslagen door de waaier. Echter kent een vuilwaterpomp wel een nadeel. Het is bekend dat een vuilwaterpomp niet vlak kan zuigen. De pomp heeft namelijk ruimte nodig onderaan de pomp om grote vaste delen op te kunnen zuigen. 

Vuilwaterpomp kopen

Bij het kiezen van een geschikte vuilwaterpomp is het van belang om te kijken naar de maximale grootte van de vuildeeltjes die de pomp aankan. Een pomp voor het wegpompen van vuilwater of andere vijverpompen bestelt u eenvoudig en veilig bij ons online. Heeft u vragen of wilt u graag meer advies over onze vuilwaterpompen? Neem dan gerust contact met ons op.