9.0 / 10

Visvoer & Medicijnen

U wilt natuurlijk levendige en gezonde vissen in uw vijver. De juiste voeding is hierbij van essentieel belang. Vissen hebben over het algemeen altijd een hongerig gevoel en zijn doorgaans op zoek naar eten. Geen zorgen! Uw vissen komen niet om van de honger. Naast waterdiertjes en kleine insecten eten vissen ook regelmatig van waterplanten. U kunt de vissen extra ondersteunen met voedzaam visvoer. 

Om uw vissen te voorzien van de juiste voeding en verzorging, bestelt u alles op het gebied van visvoer en medicijnen eenvoudig bij ons online. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

19 producten

Wanneer uw vissen voeren?

Bij Tuinartikel Totaal vindt u diverse soorten visvoer. Visvoer speciaal voor de zomer, herfst, winter en voorjaar. Bovendien hebben wij ook voer speciaal voor koivissen in ons assortiment opgenomen. Bij het voeren van vijvervissen is de temperatuur van uw vijverwater belangrijk. Houdt de volgende voermomenten aan:

  • Watertemperatuur lager dan 3°C: het voeren van de vissen is niet nodig.
  • Watertemperatuur tussen 3 - 10°C: gebruik herfst of wintervoer. Voer één keer in de twee dagen. 
  • Watertemperatuur tussen 11-16°C: gebruik basisvoer, ookwel onderhoudsvoer genoemd.
  • Watertemperatuur +16°C: gebruik zomer-, groei- of basisvoer.
  • Watertemperatuur +22°C: voer uw vissen driemaal per dag en geef zomer-, groei- of basisvoer.

Voer nooit teveel en zorg ervoor dat uw vissen het voer na 5 minuten op hebben. Overtollig voer is namelijk slecht van de kwaliteit van het water en hoopt zich op in de hoeken van uw vijver. 

Assortiment visvoer en medicijnen

Binnen ons assortiment vindt u visvoer en medicijnen van kwalitatief goede merken. U kunt bij ons terecht voor visvoer van Aquasilver, Takazumi, Shinji en Bactoplus. Uw vijvervissen bouwen in de zomermaanden hun reserves op die ze in de winter gebruiken. Het is daarom belangrijk om het juiste voer en kwalitatief goed voer aan te schaffen. Speciaal op zoek naar koi voer, steurvoer of medicijnen voor vijvervissen? Bekijk ons assortiment. 

Visvoer en medicijnen online bestellen

Visvoer, medijnen en overige verzorgingsproducten voor uw vijvervissen bestelt u gemakkelijk en veilig online bij Tuinartikel Totaal. Heeft u vragen met betrekking tot vijverartikelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Uw bestellen laten bezorgen op het werk, bij u thuis of op een ander gewenst adres? Dat kan! Wij bezorgen op ieder afleveradres in Nederland.