8.9 / 10

Koivoer

Koivoer kunt u eenvoudig en voordelig online bestellen bij Tuinartikel Totaal. Als online speciaalzaak in tuin- en vijverartikelen beschikken wij over een groot en compleet aanbod. U wilt graag gezonde en levendige koi vissen in uw vijver. Om dit te krijgen is het van belang dat u ze goede voeding geeft. Koi hebben geen maag en hebben hierdoor altijd een 'honger' gevoel. Het geven van voer aan uw koi moet daarom zorgvuldig gedaan worden. Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten koivoer. 

Bekijk ons aanbod en bestel u favoriete koivoer eenvoudig, voordelig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Assortiment koivoer

Koi vissen eten niet als zij slecht voedsel krijgen. Tuinartikel Totaal heeft daarom een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsmerken aan koivoer. U kunt dit koivoer meteen online bestellen. Met ons kwalitatief hoogwaardige koivoer, bent u verzekerd van gezonde vissen. Wij bieden de volgende merken:

Hoe vaak uw koi voeren?

Het watertemperatuur is van grote invloed op het aantal voermomenten. Omdat de koi zelf geen lichaamswarmte kunnen produceren, zijn ze in de zomermaanden actiever en in de winter met kouder water. Door in de zomermaanden uw koi op de juiste manier te voeren, hebben ze in de wintermaanden genoeg reserves opgebouwd om te overleven. Bij het voeren van uw koi kunt u rekening houden met de volgende basisregels:

  • Watertemperatuur onder 6°C: uw koi niet voeren.
  • Watertemperatuur tussen 6 - 10°C: eens per twee dagen voeren met wintervoer.
  • Watertemperatuur tussen 11-15°C: één keer per dag voeren met basis voer, oftewel voor- en najaarsvoer
  • Watertemperatuur tussen 15-20°C: ideale temperatuur voor uw koi. Voer uw koi tweemaal per dag met basis- of groeivoer.
  • Watertemperatuur boven 20°C: ideale temperatuur om uw koi te laten groeien. Meerdere malen per dag kleine hoeveelheden voeren met groeivoer. 

Koivoer bestellen

Wij hebben bovendien niet alleen koivoer wat u online kunt bestellen, maar ook allerlei andere artikelen voor het houden van koi. Denk hierbij aan vijverpompen en producten voor waterbehandeling. In ons online aanbod hebben we ook tuinartikelen zoals waterornamenten, tuinverlichting, tuingereedschap en terrasverwarmingen opgenomen. Bestel gemakkelijk en snel online bij Tuinartikel Totaal en laat uw bestelling op ieder gewenst adres bezorgen.