8.9 / 10

Medicijnen voor vissen

Mochten er zich onverhoopt problemen, zoals ziekten, opspelen bij uw vijvervissen dan is het altijd handig om medicatie voor vissen in huis te hebben. Bij Tuinartikel Totaal vindt u verschillende soorten medicatie voor vissen. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen voor een helende werking voor vinnen en wondjes, anitbiotica en desinfectie voor het ontsmeten van wonden. 

Bestel medicatie voor uw vissen gemakkelijk en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Eenvoudig besteld, snel geleverd. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De gezondheid van uw vissen

Zieke vissen worden doorgaans veroorzaakt door virussen, parasieten of bacteriën. Zijn uw vissen besmet? Dan is het van belang om de symptonen goed te bekijken en te bepalen om welke aandoening het zal gaan. 

Wij geven enkele tips om uw vijvervissen gezond te houden:

  • Goede water kwaliteit
  • Zorg genoeg zuurstofplanten
  • Doe niet teveel vissen in uw vijver
  • Plaats zieke vissen zo snel mogelijk in een aparte bak of watervat

Medicijnen voor vissen kopen

Bij Tuinartikel Totaal bestelt u medicijnen voor uw vissen eenvoudig online. Hebben uw vissen wondjes? Kies dan voor wondbehandeling medicatie. Middels een goede vijverpomp en vijverbeluchting zorgt u voor een goede en gezonde leefomgeving van uw vissen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u opgegeven afleveradres. Heeft u vragen of wilt u graag met advies over de medicijnen voor vissen, neem dan gerust contact met ons op.