9.0 / 10

WOLF GARTEN AANGEDREVEN BENZINEMAAIER A 530 A V HW

Benzinemaaier met een maaibreedte van 53 cm. Geavanceerd Cut&Collect systeem Gewicht: 36 kg Grasvangzak: 70 ltr met hardtop en vulindicator
€ 829,00
Levertijd
3-7 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Voor tuinliefhebbers die hoge eisen stellen aan gazonverzorging biedt WOLF-Garten de A-serie productlijn.

Net als de modellen van de S-serie productlijn worden deze benzinemaaiers gekarakteriseerd door een hoge kwaliteit en functionaliteit.

Vergeleken met de S-serie bezinemaaiers zijn de A-serie modellen op smaak gebracht met tal van voordelen, waardoor tuinwerkzaamheden comfortabeler worden en vereenvoudigd.

De A 530 A V HW, met een gewicht van 36 kg, wordt gekenmerkt door zijn 53 cm maaibreedte, de krachtige Briggs & Stratton® 4-Takt-Motor, de Quick release inklapbare duwboom met softgrip handgreep, de centrale 6-voudige maaihoogte van 2,8 - 9,2 cm, kogelgelagerde achterwielen en voorwielen met metalen glijlagers, comfortabele Vario achterwielaandrijving en de grasvangzak van 70 liter met hardtop en vulindicator.

Het chassis van deze benzinemaaier is van staal en daardoor eenvoudig te reinigen.

De A 530 A V HW is uitgerust met zogenaamde highwheels, welke de gazonmaaier gemakkelijker wendbaar maken, en wordt standaard geleverd met mulchkit.

Hiernaast is deze A 530 A V HW ook uitgerust met een 4-in-1 systeem, wat inhoudt dat deze gazonmaaier de volgende kenmerken/functies heeft: Zij- en achteruitworp - Mulchen - Vangen. Wordt inclusief mulchplug geleverd.

De A 530 A V HW is uitgevoerd met het geavanceerde Cut&Collect systeem.

Motorgegevens: B&S 750 EX DOV serie, 160 cc, 2,6 kW, 2800 tpm.

Tankinhoud: 1,0 ltr.

Wielaandrijving: Achterwielaandrijving: comfortabele variabele snelheidsregeling

Specificaties
Artikelnummer12AQPV6K650
Levertermijn 3-7 werkdagen
Gewicht36.0000
MerkWolf Garten