Barbecues

Een geslaagde barbecue met vrienden en familie begint met de juiste barbecue en de juiste materialen. De lange avonden en heerlijke temperaturen zijn een goede reden om de barbecue aan te steken. Tevens een winterbarbecue ook een geweldig idee. Op een mooi winterse dag, tuinhaard aan en een goed stuk vlees op de barbecue. Bij Tuinartikeltotaal vindt u een ruim assortiment met verschillende barbecues en buitenkeukens.

Bestel uw favoriete barbecue gemakkelijk bij ons online. Gemakkelijk en veilig besteld, snel geleverd. 

Items 1 to 24 of 289 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 289 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verschillende barbecues

Een barbecue hoeft niet alleen maar functioneel te zijn, maar mag ook zeker wel gezien worden. Gaat uw keuze uit naar een traditionele houtskoolbarbecue? Deze zijn in verschillende soorten en formaten bij ons te verkrijgen. Van verrijdbare houtskoolbarbecues tot aan tafelmodellen en zuilmodellen. Genoeg keuze! Door een houtskoolbarbecue te gebruiken, geeft u uw gerechten een echte barbecue smaak. Een elektrische barbecue is daarentegen ideaal als u snel wat vlees of vis wilt grillen. Eenvoudig aan te sluiten op elektriciteit. De populariteit van gasbarbecues is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Want wilt u snel en gemakkelijk barbecueën? Dan is een gasbarbecue een uitstekende optie. 

Barbecue accessoires & gereedschap

Maak het barbecueën nog leuker en gemakkelijker met onze barbecue accessoires en barbecue gereedschap. Binnen ons assortiment heeft u ruime keuze uit diverse barbecue accessoires en gereedschappen. Van barbecue beschermhoezen tot aan spatels en serveertangen. Ga aan de slag als een echte barbecue professional en zorg voor het beste kookgerei. 

Houtskool en briketten kopen

Alles voor een goede barbecue vindt u bij Tuinartikeltotaal. Het is nooit verkeerd om een zak houtskool en briketten in huis te hebben. Vergeet geen houtskoolstarter mee te bestellen. Dit scheelt een hoop tijd. Ontzettend handig voor het eenvoudig en snel verwarmen van houtskool. Binnen een half uur zijn ze al roodgloeiend. Briketten zijn het beste te gebruiken voor barbecues met een kap. Houtskool wordt daarentegen vrijwel altijd gebruikt voor open barbecues. 

Smaakvolle BBQ sauzen en kruiden

Geweldig! U hoeft geen eigen BBQ sauzen en kruiden samen te stellen, u bestelt ze gewoon eenvoudig bij ons online. Smaakvolle rubs voor het op smaak brengen van uw vlees. Een rub is een mix van kruiden dat gebruikt kan worden om het vlees te marineren. Allbrine is geschikt om uw vlees of vis te pekelen. U kunt ervoor kiezen om droog of nat te pekelen. Allbrine is een afgewogen combinatie van zout en kruiden en geven een stuk vlees of vis een volle smaak. Daarnaast zult u merken dat uw vlees of vis veel sappiger wordt. Op zoek naar een heerlijke barbecue saus voor als uw vlees of vis net van de barbecue afkomt? Ook dat hebben wij in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een goede smokey barbecue saus of een white barbecue saus voor bij de colesla.