9.0 / 10

Barbecues

Een geslaagde barbecue met vrienden en familie begint met de juiste barbecue en de juiste materialen. Barbecuen is tegenwoordig niet meer iets typisch voor de zomer, met de juiste materialen kunt u prima in de winter barbecuen. Bestel uw favoriete barbecue en accessoires gemakkelijk online bij Tuinartikel Totaal. 

Filter

Producten 1-32 van 408

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. AXTSCHLAG ROOKMOT KERSEN 1 KG WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AXTSCHLAG ROOKMOT KERSEN 1 KG
  Regular Price € 8,99 Special Price € 6,99
 2. AXTSCHLAG ROOKMOT PRUIMEN 1 KG WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AXTSCHLAG ROOKMOT PRUIMEN 1 KG
  Regular Price € 8,99 Special Price € 6,99
 3. AXTSCHLAG ROOKMOT WALNOOT 1 KG WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AXTSCHLAG ROOKMOT WALNOOT 1 KG
  Regular Price € 8,99 Special Price € 6,99
 4. AXTSCHLAG SMOKER CUP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AXTSCHLAG SMOKER CUP
  € 24,99
 5. AXTSCHLAG WOOD PAPERS HICKORY 8 ST WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AXTSCHLAG WOOD PAPERS HICKORY 8 ST
  Regular Price € 7,99 Special Price € 5,99
 6. AXTSCHLAG WOOD PAPERS KERSEN 8 ST WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AXTSCHLAG WOOD PAPERS KERSEN 8 ST
  Regular Price € 7,99 Special Price € 5,99
Filter

Producten 1-32 van 408

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende type barbecues

Er zijn verschillende soorten en maten barbecues. Maar voor welk type kiest u?

 • De traditionele houtskoolbarbecue. Deze zijn in verschillende soorten en formaten bij ons te verkrijgen. Van verrijdbare houtskoolbarbecues tot aan tafelmodellen en zuilmodellen.
 • Een elektrische barbecue is daarentegen ideaal als u snel wat vlees of vis wilt grillen. Eenvoudig aan te sluiten op elektriciteit.
 • U kunt ook kiezen voor een gasbarbecue. U hoeft alleen maar een gasfles aan te sluiten en de barbecue kan binnen enkele minuten gebruikt worden.
 • Daarnaast is er ook de Karmado barbecue. Dit is barbecue die een geheel keramische behuizing heeft. Deze barbecue werkt uitsluitend op houtskool. Door de dikke keramische behuizing blijft hij lang op tempratuur. Het is dan ook heel makkelijk om de tempratuur te regelen door de luchttoevoer en uitlaat goed af te stellen. Je kan hem als pizzaoven gebruiken maar ook instellen als slow-cooker.

Houtskool of briketten?

U heeft de keuze gemaakt voor een traditionele barbecue. Nu moet u nog beslissen wat voor brandstof hiervoor wilt gebruiken. Dit heeft alles te maken met wat voor soort barbecue u heeft en wat u zelf het fijnste vindt. Briketten zijn het beste te gebruiken voor barbecues met een kap. Houtskool wordt daarentegen vrijwel altijd gebruikt voor open barbecues. Een handig hulpstuk is de houtskoolstarter. Dit scheelt een hoop tijd. Ontzettend handig voor het eenvoudig en snel verwarmen van houtskool of briketten. Binnen een half uur zijn ze al roodgloeiend.

Barbecue accessoires & gereedschap

Maak het barbecueën nog leuker en gemakkelijker met onze barbecue accessoires en barbecue gereedschap. Binnen ons assortiment heeft u ruime keuze uit diverse barbecue accessoires en gereedschappen. Van barbecue beschermhoezen tot aan spatels en serveertangen. Ga aan de slag als een echte barbecue professional en zorg voor het beste kookgerei. 

Smaakvolle BBQ sauzen en kruiden

Geweldig! U hoeft geen eigen BBQ sauzen en kruiden samen te stellen, u bestelt ze gewoon eenvoudig bij ons online. Smaakvolle rubs voor het op smaak brengen van uw vlees. Een rub is een mix van kruiden dat gebruikt kan worden om het vlees te marineren. Allbrine is geschikt om uw vlees of vis te pekelen. U kunt ervoor kiezen om droog of nat te pekelen. Allbrine is een afgewogen combinatie van zout en kruiden en geven een stuk vlees of vis een volle smaak. Daarnaast zult u merken dat uw vlees of vis veel sappiger wordt. Op zoek naar een heerlijke barbecue saus voor als uw vlees of vis net van de barbecue afkomt? Ook dat hebben wij in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een goede smokey barbecue saus of een white barbecue saus voor bij de colesla. 

Bestel uw barbecue en toebehoren eenvoudig en vertrouwd online op Tuinartikeltotaal.nl. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!