8.9 / 10
Garden Lights

Garden Lights

Garden Lights is producent van een zeer handig 'plug & play' systeem voor 12 volt tuinverlichting. Hiermee is iedereen in staat om op een simpele en makkelijke manier stijlvolle 12 volt tuinverlichting aan te sluiten in de tuin. In het assortiment van Garden Lights vindt u een breed aanbod lampen voor in de tuin, maar ook de benodigde accessoires zoals de lichtbronnen en bekabeling. Bekijk ons aanbod Garden Lights tuinverlichting en bestel de gemakkelijk te installeren verlichting vandaag nog bij Tuinartikeltotaal.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

105 producten

  1. GARDEN LIGHTS FONTANA  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    GARDEN LIGHTS FONTANA
    € 20,50
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

105 producten

12 volt is eenvoudig en veilig te installeren

12 volt tuinverlichting wordt beschouwd als zeer veilig. Verbeterde technologieën zorgen ervoor dat 12 volt tuinverlichting uw tuin efficiënt en sfeervol verlicht. Het volledige systeem, van transformator tot armatuur, is voorzien van schroefverbindingen.

Voor de installatie is geen gereedschap nodig en er hoeft geen bekabeling onder de grond gelegd te worden. Indien u al 12 volt tuinverlichting in uw tuin geïnstalleerd heeft is dat eenvoudig uit te breiden en aan te passen. De veiligheid en eenvoud van dit systeem maakt het voor iedereen mogelijk deze verlichting zelf, zonder installateur aan te leggen.

In het assortiment zijn diverse verlichtingsarmaturen opgenomen zoals

Maar ook de accessoires en lichtbronnen kunnen niet ontbreken in het assortiment.

Systeemuitleg

Het 12 volt tuinverlichtingssysteem van Garden Lights is door iedereen veilig, snel en gemakkelijk aan te leggen. Elke lamp is voorzien van een 2 of 3 meter kabel met een connector die past op de waterdichte schroefverbindingen aan de hoofdkabel. Al de overige kabels en transformatoren zijn ook voorzien van deze schroefverbinding.

  1. Keuze verlichting, kies binnen het assortiment de lampen waarmee u bijvoorbeeld uw tuin, oprit, schutting, vijver of overkapping wilt verlichten.
  2. Keuze transformator, het totale wattage van de door u gekozen verlichting bepaalt het benodigde wattage van de transformator (21, 60 of 150 watt)
  3. Keuze kabels, afhankelijk van de benodigde transformator kunt u beginnen met een hoofdkabel, kabelverdeler of een verlengkabel. Kiest u voor een 21 of 60 watt transformator dan begint u met een 10 meter SPT-1W hoofdkabel, bij een 150 watt transformator kiest u voor een 15 meter SPT-3 hoofdkabel.

U kunt natuurlijk, afhankelijk van het wattage van de transformator, ook direct beginnen met een kabelverdeler (splitter) of verlengkabel.