9.0 / 10

Vuurtafels

Met de vuurtafels van Tuinartikel Totaal kunt u genieten van een sfeervol vuurtje op uw terras of lounge hoek. Genieten in de ruimste zin van het woord, op een zwoele zomeravond of juist op de wat koelere voor- of najaarsavonden. Met de gasgestookte vuurtafels heeft u alle voordelen van een vuurtje zonder de nadelen van de rookontwikkeling of rondspattende vonken. De vuurtafels van Tuinartikel Totaal staan garant voor avonden lang vuur plezier!

Bestel uw favoriete vuurtafel eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

47 producten

  1. HAPPY COCOONING WIJNKOELER  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    HAPPY COCOONING WIJNKOELER
    € 59,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

47 producten

Vuurtafels op gas voor buiten

Vuurtafels zijn afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Het zijn moderne maar toch ook sfeervolle terrasverwarmers. Tuinartikel Totaal heeft diverse modellen vuurtafels in het assortiment, van rond tot vierkant en van rechthoek tot ovaal. Ook modellen met teak hout en RVS accenten ontbreken niet in het assortiment. De vuurtafels worden gecamoufleerd met optische lavastenen en houtblokken. U sluit een gasfles eenvoudig aan en ontsteekt het vuur. 

Inbouw vuurtafel

Maak eenvoudig van uw eigen tafel een inbouw vuurtafel. Met onze losse inbouwbranders kunt u zelf iedere tafel omtoveren tot een vuurtafel. Maak in een uitsparing in uw tuintafel en laat de inbouwbrander er in zakken. Voor de inbouw van uw vuurtafel hebben wij zowel een vierkante als een rechthoekige inbouwbrander. 

Accessoires voor vuurtafels

Ter bescherming en onderhoud van uw vuurtafel hebben wij diverse accessoires in ons assortiment opgenomen. Dek uw vuurtafel af met een beschermhoes of afdekplaat. De hoes of afdekplaat beschermt uw tafel tegen verschillende weersinvloeden. Voor een stukje veiligheid en uitstraling kunt u er ook voor kiezen om een glazen ombouw op uw vuurtafel te zetten. Mooi ogend en handig is de externe wijnkoeler. Zet de wijn koud en geniet van een lange avond op uw terras. Met onze vuurtafel accessoires maakt u uw vuurtafel compleet!

Vuurtafel kopen

De vuurtafels van Happy Cocooning brengen gezelligheid naar uw tuin of balkon. Zonder vonken of rook kunt u genieten. Een vuurtafel of gas biedt vele voordelen. Ze zijn veilig en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Bestel uw vuurtafel eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal. Gemakkelijk besteld en snel geleverd!