8.9 / 10

Plantcare

Plantcare is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, testen en verkopen van slimme tools die direct gerelateerd zijn aan plantverzorging. Plantcare heeft als doel mensen meer bewust te maken van de noodzaak van een goede plantverzorging, en tools te verstrekken die zowel hun eigen leven als dat van de planten makkelijker maken. Ook bieden deze tools u meer controle over de gezondheid van uw planten. Bekijk het actuele aanbod in de webshop van Tuinartikel Totaal en profiteer van een uitstekende service en aantrekkelijke prijzen!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

  1. FERTOMETER  WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
    FERTOMETER
    Normale prijs € 24,50 Speciale prijs € 19,50
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Plantcare vochtmeters

De gezondheid van uw planten, bomen en struiken wordt beïnvloed door heel veel factoren. De Plantcare vochtmeters dienen bij de plant in de grond te worden geplaatst en meten het vochtgehalte in de grond. Er zijn zowel eenvoudige vochtmeters die gaan knipperen zodra de plant water nodig heeft, als meer geavanceerde exemplaren die behalve het vochtgehalte ook de temperatuur van de omgeving meten en een advies geven voor de bewatering. Ook hebben we grondmeters die het vochtgehalte, de temperatuur, de pH-waarde én de lichtintensiteit meten.

Plantverzorging

De juiste producten voor de verzorging van planten vindt u bij Tuinartikel Totaal! Behalve Plantcare vochtmeters leveren wij bijvoorbeeld ook snoeibalsem, plantenvoeding, kalk en meststoffen, bemestingsmeters, bodemtesten, zonlichtcalculators, bestrijdingsmiddelen tegen slakken, luizen en onkruid, middelen om de weerstand van planten te verhogen, en zelfs een apparaat dat ongewenste dieren op afstand houdt door middel van ultrasonische golven.