Terrasverwarming

Om ook tijdens de koelere zomeravonden of juist in het voor- of najaar van uw tuin of terras te genieten biedt Tuinartikeltotaal een groot assortiment terrasverwarming aan. Met terrasverwarming en heaters kunt u genieten van het buitenleven terwijl u er lekker warm bijzit. Afhankelijk van de ruimte die u heeft kunt kiezen voor een hangende of staande heater. Deze zijn vrijwel altijd op gas of elektrisch. Een gasheater zorgt voor meer warmte en kunt u eenvoudig verplaatsen. 

Bestel uw fravoriete terrasverwarming eenvoudig en veilig bij ons online. 

Items 1 to 24 of 343 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 343 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Terrasverwarming voor uw terras of tuin

Om een goede keuze te kunnen maken beschikt Tuinartikeltotaal over verschillende soorten terrasverwarming. U kunt hierbij denken aan diverse modellen heaters of juist aan buitenhaard die u met hout kunt aanmaken. Vergeet de sfeervol vuurtafels en korven niet, waarmee u een mooi vlammenspel krijgt en kunt genieten van een gezellige sfeer op uw terras. Genoeg terrasverwarmers om er lekker warm bij te kunnen zitten. 

Gas of elektrische heaters

Heaters zijn stijlvolle terrasverwarmers en zorgen ervoor dat u er tijdens een frisse avond warm bij zit. Aangezien wij een ruim assortiment met heaters hebben, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Heaters zijn ontzettend handig, omdat ze vrijwel overal buiten gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Terrasheaters zijn verkrijgbaar als gasheater of als elektrische heater. Gasheaters sluit u aan op uw gasleiding of op een gasfles. Een elektrische heater sluit u daarentegen heel eenvoudig aan op elektriciteit. Hierbij hoeft u zich geen zorgen maken over het kopen en bijvullen van een gasfles. 

Soorten heaters

Naast dat er een verschil is tussen een gasheater of een elektrische heater, zijn de heater sook in verschillende soorten en formaten verkrijgbaar. Voor ieder wat wils! Binnen ons assortiment vindt u de volgende terrasheaters:

Sfeervolle buitenhaarden

Gaat u liever voor wat extra sfeer en gezellige warmte? Op Tuinartikeltotaal.nl bestelt u eenvoudig een tuinhaard online. Een goede buitenhaard kan uitstekend tegen verschillende weersinvloeden en kan de hele winter in uw tuin blijven staan. De tuinhaarden binnen ons assortiment geven niet alleen voldoende warmte, maar zijn daarnaast ook stijlvol ontworpen. Gezellige Mexicaanse tuinhaarden, gietijzeren of stalen tuinhaarden. Onze buitenhaarden zijn geschikt om hout in te stoken.

Zijn tuinhaarden ook geschikt als barbecue? U kunt uw tuinhaard gebruiken als barbecue. In plaats van hout legt u houtskool in de tuinhaard en plaatst u een barbecue rooster. Na een smaakvolle barbecue legt u hout in de buitenhaard op de smeulende kolen en kunt u genieten van het knisperende hout.  

Vuurkorven en schalen

Het maken van een kampvuur is met een vuurkorf niet nodig. Een vuurkorf of vuurschaal zijn makkelijk mee te nemen en neer te zetten. Het zijn echte sfeermakers en blikvangers. Gooi wat brandhout in de korf of schaal en u kunt een avond lang genieten bij gezellig vuur. De vuurkorven en vuurschalen zijn in verschillende formaten en soorten design te koop. Vierkant, rond, met een pijp, laag of hoog. Voor iedere tuin hebben wij een passende vuurkorf of -schaal in ons assortiment. 

De trend: vuurtafels

Vuurtafels zijn de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Het zijn terrasverwarmers die in menig tuinen niet meer weg te denken zijn. Vuurtafels zijn tafels met een gashaard ingebouwd. De tafels worden bediend op propaan of butaan gas. De gasflessen die u op de vuurtafel aansluit, kunt u eenvoudig in de tafel verbergen. Een fles van 5 kilo zorgt voor 20 uur warmte. Zet de vuurtafel onder de veranda en geniet van de warmte en de gezellige terrasverwarming.