9.0 / 10

Terrasverwarming

Bij Tuinartikel Totaal vindt u een breed scala aan terrasverwarming en heaters om uw terras of tuin aangenaam te verwarmen. Zo geniet u langer van het buitenleven met vrienden en familie. Bestel uw favoriete terrasverwarming gemakkelijk online.

Filter

Producten 1-32 van 185

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ARPE TUINHAARD OBLIX WIT WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe tuinhaard Oblix Wit
  € 129,00
 2. ARPE TUINHAARD OBLIX ZWART WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe tuinhaard Oblix zwart
  € 129,00
 3. ARPE VUURSCHAAL EDNA WIT WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe vuurschaal Edna wit
  € 89,00
 4. ARPE VUURSCHAAL EDNA ZWART WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe vuurschaal Edna zwart
  € 89,00
 5. ARPE WANDHEATER ARROW 1500 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe wandheater Arrow 1500
  € 99,00
 6. ARPE WANDHEATER ARROW 800 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe wandheater Arrow 800
  € 89,00
 7. TUINHAARD JUPITER WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BUITENHAARD JUPITER
  € 194,00
 8. TUINHAARD MARS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BUITENHAARD MARS
  € 129,00
 9. TUINHAARD VENUS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BUITENHAARD VENUS
  € 179,00
 10. COVER CHIMENEAS S WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  COVER CHIMENEAS S
  Regular Price € 14,95 Special Price € 11,95
 11. COVER CHIMENEAS XL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  COVER CHIMENEAS XL
  Regular Price € 19,99 Special Price € 14,95
 12. COVER FIREPIT L WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  COVER FIREPIT L
  Regular Price € 24,95 Special Price € 19,95
 13. COVER FIREPIT S WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  COVER FIREPIT S
  Regular Price € 19,95 Special Price € 16,95
 14. DELUXE CHIMENEA COVER JUMBO WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  DELUXE CHIMENEA COVER JUMBO
  Regular Price € 19,99 Special Price € 16,95
 15. EUROM CEILINGHEAT 1500 RC WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM CEILINGHEAT 1500 RC
  € 119,00
 16. EUROM FLAMEHEATER 9000 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM FLAMEHEATER 9000
  € 279,00
 17. EUROM GOLDEN 1300 COMFORT WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM GOLDEN 1300 COMFORT
  € 105,00
 18. EUROM GOLDEN 1800 COMFORT WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  EUROM GOLDEN 1800 COMFORT
  € 125,00
Filter

Producten 1-32 van 185

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten terrasverwarming

Wanneer u uw terrasverwarming gaat uitzoeken komt er meer bij kijken dan alleen kiezen voor de mooiste of goedkoopste terrasverwarming. Het is belangrijk om uzelf af te vragen wat voor warmtebron u wilt gebruiken en wat voor verspreiding van warmte u prefereert. Er zijn terrasverwarmers in verschillende varianten met ieder een eigen plaatsing. Wat voor u de juiste keuze is, hangt geheel af van uw eigen situatie.Er zijn in principe drie verschillende soorten terrasverwarming:

Terrasverwarming door vuur 

Terrasverwarming doormiddel van vuur is de oudste en misschien ook wel de gezelligste manier om uw terras te verwarmen. Als u kiest voor terrasverwarming doormiddel van vuur heeft u de keuze uit verschillende opties. U kunt hierbij denken aan een degelijke buitenhaard. Een buitenhaard is bestemd tegen verschillende weersinvloeden en kan de hele winter in uw tuin blijven staan. Naast het feit dat dit type tuinhaard erg stijlvol is, kan deze ook makkelijk omgebouwd worden tot barbecue. In plaats van hout legt u houtskool in de tuinhaard en plaatst u een barbecuerooster.

Naast diverse buitenhaarden is het ook mogelijk om voor een vuurkorf, vuurschaal of voor fakkels te kiezen. Deze zijn gemakkelijk mee re nemen en neer te zetten. Een fakkel zal de minste warmte opleveren, maar ze geven wel sfeer aan uw tuin. Een vuurkorf of vuurschaal kan er voor zorgen dat het goed warm wordt rondom uw terras en natuurlijk brengen deze opties ook ontzettend veel sfeer met zich mee. Vurkorven en vuurschalen zijn in verschillende formaten te koop.

Terrasverwarming door gas

Terrasverwarming door middel van gas brengt meerdere mogelijkheden met zich mee. U kunt kiezen voor aardgas en propaan. Dit type terrasverwarming wordt ook wel heater genoemd. Een gasheater sluit u aan op uw gasleiding of op een gasfles. Het voordeel van een gasheater is dat het nooit gebonden is aan een vaste locatie. Terrasverwarming of heaters zijn er in verschillende vormen en maten, denk aan hangende heaters, flame heaters of tafelheaters.

Vuurtafels worden steeds populairder. Een tafelheater is als terrasverwarming in vele tuinen niet meer weg te denken zijn. Vuurtafels zijn tafels met een ingebouwde gashaard en werken op propaan of butaangas. Gasflessen die u op de vuurtafel aansluit, kunt u eenvoudig in de tafel verbergen. Een fles van 5 kilo zorgt voor ongeveer 20 uur warmte.

Elektrische terrasverwarming

Zelfs wanneer u voor elektrische terrasverwarming kiest zijn er nog tal van mogelijkheden. Elektrische terrasverwarming geeft warmte af via een infraroodlamp. Dit kan via drie verschillende soorten golfstraling:

 • Korte golf straling (Halogeen) Dit is ook gelijk de meest krachtige warmtestraling en is ook niet windgevoelig. Deze vorm van terrasverwarming geeft ook altijd een rood licht af.
 • Middellange golf straling (Carbon). Dit soort warmte is het beste te vergelijken met de warmte van de zon. Deze vorm van verwarmen is erg windgevoelig omdat de lucht verwarmd wordt.
 • Lange golf straling (Quartz). Deze vorm van verwarmen is ook erg windgevoelig omdat bij deze vorm ook de lucht verwarmd wordt. Dit soort warmte is het beste te vergelijken met de warmte van de centrale verwarming.

Heeft u moeite een keuze te maken uit de verschillende soorten terrasverwarmingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!