8.9 / 10

Buitenwandlampen

Buitenwandlampen zijn naast een efficiënte lichtbron voor oriëntatie ook nog eens zeer sfeervol. Bestel uw favoriete tuinwandlamp eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 producten

Buitenwandlampen zijn naast een efficiënte lichtbron ook nog eens zeer sfeervol. Wandlampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Wij bieden klassieke wandverlichting aan zoals koetslampen, maar ook zeer moderne wandverlichting met een strakke uitstraling. Het assortiment loopt zeer uiteen. Zo bestaat het assortiment uit duurdere merkwandlampen, maar ook uit goedkopere en eenvoudigere wandlampen.

Buitenwandlamp voor in de tuin

Ieder huis, garage of schuur heeft een buitenmuur. Naar eigen smaak en behoefte kunt u deze muren verlichten met één van onze buitenwandlampen. Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten en formaten wandlampen met allemaal een ander design. Voor elke stijl en type tuin hebben wij een passende wandlamp voor buiten. Met een buitenwandlamp creëert u niet alleen sfeer, maar zorgt u ook voor een stukje veiligheid. Bovendien kunt u met een wandlamp voor buiten ook makkelijker het sleutelgat vinden. 

Wandlampen met lichtsensor of bewegingssensor

Naast de uitstraling verschillen wandlampen ook veel in techniek. Wandlampen kunnen bijvoorbeeld werken op zonne-energie, voorzien zijn van een bewegingssensor of voorzien zijn van een lichtsensor. Het voordeel van een wandlamp met bewegingssensor of lichtsensor is dat deze alleen aan springen wanneer dat nodig is, namelijk als het donker wordt of als er iemand langsloopt. Dit laatste werkt ook afwerend voor inbrekers. Inbrekers houden niet van licht en zullen op de vlucht slaan als er een lamp aanspringt.

Buitenwandlampen online bestellen

Buitenwandlampen is een perfecte tuinverlichting om uw tuin, schuur of muur op de donkere dagen goed te verlichten. Uw favoriete wandlamp bestelt u eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal. Wij bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland. Wilt u meer advies of heeft u vragen over de buitenwandlampen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!