9.0 / 10

12 volt tuinverlichting

Wilt u sfeervolle verlichting aanleggen in uw tuin? Kies bijvoorbeeld voor de Inlite Nero, uitstekende LED tuinverlichting van 12 volt. Deze verlichting geeft een bundel van warm wit licht en is uitermate geschikt om uw tuin sfeervol te verlichten. Wilt u speciale plekken in uw tuin uitlichten, zoals struiken, bomen of beelden? Ook dat is mogelijk met bijvoorbeeld de 12 volt Led schijnwerpers. U kunt deze schijnwerpers bovendien ook onder water gebruiken. Perfect om uw vijver te voorzien van mooie lichtaccenten.

Bestel uw 12 volt tuinverlichting eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl.

Filter

Producten 1-32 van 137

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. GARDEN LIGHTS ARIGO TUINSPOT   WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDEN LIGHTS ARIGO TUINSPOT
  Regular Price € 74,95 Special Price € 68,95
 2. GARDEN LIGHTS ASTRUM INBOUWSPOT BLAUWE LED WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDEN LIGHTS ASTRUM INBOUWSPOT BLAUWE LED
  Regular Price € 16,95 Special Price € 9,99
 3. GARDEN LIGHTS CORVUS TUINSPOT SET 3 STUKS

WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GARDEN LIGHTS CORVUS TUINSPOT SET 3 STUKS
  Regular Price € 174,95 Special Price € 129,00
Filter

Producten 1-32 van 137

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 volt tuinverlichting

Tuinaritkel Totaal heeft een breed assortiment met diverse soorten 12 volt tuinverlichting. Denk hierbij aan inbouw grondspots, buitenwandlampen en staande buitenlampen. Naast de buitenverlichting zelf kunt ook bij ons terrecht voor verschillende onderdelen om de lampen te monteren en aan te leggen. De 12 volt tuinverlichting kunt u aanleggen langs het tuinpad, bij het terras of in de buurt van de beplanting. Over het algemeen zijn de buitenlampen voorzien van LED verlichting. LED verlichting is niet alleen energiezuinig, maar gaat ook langer mee. 

Wij hebben van de volgende merken 12 volt tuinverlichting in ons assortiment:

12 volt tuinverlichting online bestellen

Bij Tuinartikeltotaal doen wij er alles aan om uw favoriete tuinverlichting tegen de scherpste prijzen aan te bieden. U bestelt bij ons niet alleen gemakkelijk en snel online, maar ook veilig. Veilig en betrouwbaar online winkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen over 12 volt tuinverlichting of de accessoires voor 12 volt verlichting, neem dan gerust contact met ons op.