9.0 / 10

Barbecue accessoires

Bij Tuinartikel totaal vindt u alle barbecue accessoires die u nodig heeft voor een onvergetelijke avond barbecueën. Iedereen weet dat goed gereedschap het halve werk is. Zo ook met barbecueën. Voorkom brandwonden met bijvoorbeeld een handige tang en barbecuehandschoenen. Als een ware barbecue held maakt u op deze manier indruk op uw vrienden en familie.

Filter

Producten 1-32 van 250

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. AXTSCHLAG SMOKER CUP WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AXTSCHLAG SMOKER CUP
  Regular Price € 24,99 Special Price € 19,95
 2. BESCHERMHOES GARDEN GRILL BISTRO PREMIERE WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BESCHERMHOES GARDEN GRILL BISTRO PREMIERE
  Regular Price € 9,95 Special Price € 7,45
 3. BESCHERMHOES GARDEN GRILL OPTIMA 3.0 en 3.1 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  BESCHERMHOES GARDEN GRILL OPTIMA 3.0 en 3.1
  Regular Price € 34,95 Special Price € 25,95
 4. Black Beanie
  Black Beanie
  € 19,95
 5. COVER PATTON PATRON 3 EN 4 + (L)CART TWO BURNER + (R)CART TAP WASH
  COVER PATTON PATRON 3 EN 4 + (L)CART TWO BURNER + (R)CART TAP WASH
  Regular Price € 59,95 Special Price € 49,95
 6. COVER PATTON PATRON 3 EN 4 + (R)CART TAP WASH
  COVER PATTON PATRON 3 EN 4 + (R)CART TAP WASH
  Regular Price € 49,95 Special Price € 39,95
 7. COVER PATTON PATRON BUILD IN 4 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  COVER PATTON PATRON BUILD IN 4
  € 22,95
  Niet op voorraad
Filter

Producten 1-32 van 250

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barbecue accessoires

Dat de barbecue alleen gebruikt hoeft te worden bij het grillen van vlees en vis is al tijden achterhaald. Naast de barbecue, zijn waarschijnlijk de barbecue accessoires het belangrijkste wat u nodig heeft om van elke barbecue sessie een feetje te maken. Naast dat de accessoires erg gemakkelijk zijn, zorgt dit er ook voor dat u veilig uw barbecue kunt gebruiken.

 Onze accessoires zijn geschikt voor:

 Wij hebben diverse soorten barbecue tangen, spatels en kwasten om uw vlees of vlees optimaal te kunnen garen. Wanneer u een houtskoolbarbecue heeft mogen de beste kwaliteit briketten en houtskool natuurlijk niet ontbreken.

Barbecue reinigen

Tuinartikeltotaal biedt ook de oplossing het reinigen en onderhouden van uw barbecue. Met behulp van een speciale borstel en reinigingsmiddelen ziet uw barbecue er bij de volgende barbecuegelegenheid er weer uit als nieuw. Een goede reiniging is van belang voor onderhoud en levensduur van uw barbecue. 

Barbecue winterklaar maken

Als het najaar er aankomt is het belangrijk dat u uw barbecue goed beschermt tegen winterse temperaturen en neerslag. Om uw barbecue winterklaar te maken bieden wij beschermhoezen aan die perfect om uw barbecue passen. De beschermhoezen zorgen ervoor dat u bij de eerste zonnestralen de barbecue meteen weer kunt gebruiken. Voor iedere barbecue hebben wij een geschikte hoes. 

Bij Tuinartikel Totaal vindt u alles voor de barbecue en uw favoriete barbecue accessoires! Laat uw favoriete barbecue artikelen thuisbezorgen. Heeft u nog moeite met het uitkiezen van de beste barbecue accessoires? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag!