9.0 / 10

Sproeikoppen & Broeskoppen

Met de spuiten en broezen kunt u op een simpele manier water geven aan de planten, bomen of gazon. De spuiten zijn ergonomisch vormgegeven, zodat ze makkelijk in de hand liggen. Alle modellen sproei- en broeskoppen zijn traploos instelbaar, zodat u de waterstraal kunt regelen. Sluit de spuitkoppen aan op uw tuinslang en u kunt uw planten zeer gericht water geven. In ons assortiment vindt u verschillende sproeikoppen en broeskoppen. Van simpele varianten tot aan luxe uitvoeringen met een verlengstuk. 

Bestel uw sproei- en broeskoppen eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Sproei- en broeskoppen 

De beregening van uw tuin kan in de warme zomermaanden een verademing zijn voor uw planten. Bij Tuinartikel Totaal vindt u een breed assortiment met diverse sproeikoppen. Variërend van sproeikoppen tot broeskoppen. Met een handsproeier kunt u eenvoudig zelf bepalen waar en wanneer u sproeit. Geschikt voor kleine tuinen of voor een balkon. U bevestigt de spuitkop eenvoudig aan uw tuinslang en kunt direct beginnen met de bewatering. Berg uw tuinslang met spuitkop vervolgens netjes op met een slangenwagen of tuinslangenhaspel

Handsproeiers online bestellen

Sproei- en broeskoppen koopt u eenvoudig bij ons online. Bij de aankoop van een handsproeier dient u wel rekening te houden met de toepassing. Gebruikt u de sproeiers voor de bewatering van zaaigoed of voor planten en bomen. In het eerste geval kunt u het beste kiezen voor een broeskop of een sproeier met nevelfunctie. Wij bezorgen uw bestelling op ieder gewenst afleveradres in Nederland.